Haydar Dümen'in Kadın Versiyonu Olarak Anılan Esra Ezmeci'yi Şoke Eden Soru: Bekaretim Yok...

Son dönemlerin parlayan isimlerinden birisi olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, FOX TV ekranlarında başladığı yeni programı sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınmaya başladı. Instagram hesabından sık sık takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci, yanıtladığı son soru ile herkesi şaşkına çevirdi.

Haydar Dümen'in Kadın Versiyonu Olarak Anılan Esra Ezmeci'yi Şoke Eden Soru: Bekaretim Yok...

FOX TV’de yayınlanan “Fulya ile Umudun Olsun” isimli programa klinik psikolog vasfı ile dahil olan ve ara ara stüdyoya gelerek canlı yayında konukların sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, sonrasında Beyaz TV’de yayınlanan bir programda da konuk olarak görülmeye başladı. Ekran önü macerası sayesinde ülke genelinde tanınmaya başlayan Klinik Psikolog Ezmeci, Instagram hesabında yaptığı soru- cevap etkinliği ile takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Fulya ile Umudun Olsun isimli gündüz kuşağı programının yeni sezonda ekranlarda yer almayacağının kesinleşmesi üzerine harekete geçen FOX TV yönetimi, son dönemlerde popülerliğini giderek arttıran Klinik Psikolog Esra Ezmeci ile anlaşma imzaladı. Geçtiğimiz hafta “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” isimli programı ile her gün saat 16:00’da ekranlarda olan Esra Ezmeci, böylelikle hayran kitlesini de genişletmeyi başardı. Instagram hesabından da sık sık soruları yanıtlamaya devam eden Ezmeci, bilgisi ile olduğu kadar takipçilerinin akıl almaz soruları ile de gündemde kalmayı başardı.

Son yanıtladığı soru ile bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Ezmeci, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Bekaret Sorusu Şaşkına Çevirdi!

Haftanın her günü sosyal medya hesabı üzerinden sor- cevap etkinliği düzenleyen ve sosyal medya kullanıcılarının yöneltmiş olduğu özel soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde de yine bir etkinlik ile sosyal medyaya damga vurdu. Takipçisinden gelen bekaret sorusunu yanıtlayan Ezmeci, herkesi şaşkına çevirdi.

“Talibim Var Ama Bakire Değilim!”

Haydar Dümen'in Kadın Versiyonu Olarak Anılan Esra Ezmeci'yi Şoke Eden Soru: Bekaretim Yok... - Resim : 1

Esra Ezmeci’nin bir takipçisi soru- cevap etkinliğinde Ezmeci’ye bir soru yöneltti. Sosyal medya kullanıcısı şu ifadeleri kullandı: “Talibim var, ben de evlenmek istiyorum ama bakire değilim.”

“Anlatamadığınız Biri ile Evlenemezsiniz!”

Takipçisinden gelen soruyu yanıtlayan Ezmeci şu ifadeleri kullandı: “Birbirinizi tanımaya devam ettiğiniz sürece bu durumu ona anlatabilirsiniz. Zaten anlatamadığınız biri ile de evlenemezsiniz.”

Etiketler: Esra Ezmeci