Hayallerindeki eve sahip olmak isteyene büyük fırsat! Bankaların konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Son dönemde giderek artan ev fiyatları yüzünden vatandaşlar konut kredisi kampanyalarını daha yakından takip ediyor. Kira ödeme derdine son vermek isteyenler için bankaların konut kredisi faiz oranları öne çıkıyor…

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyene büyük fırsat! Bankaların konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kamu ve özel sektör bankalarının konut kredisi kampanyaları, özellikle yaz döneminde dikkatlerden kaçmıyor. Hayallerindeki eve sahip olup kira ödeme derdinden kurtulmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankaların konut kredisi kampanyaları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. En uygun koşullarda ve düşük faizler ile konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenler güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor.

Bankaların Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Hayallerindeki eve sahip olmak isteyene büyük fırsat! Bankaların konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? - Resim : 1

Bütçesine uygun ödeme koşulları ile konut kredisi çekmek isteyenler, bankaların konut kredisi kampanyalarını takip ediyor. Son dönemde artan konut fiyatlarına rağmen bankalar konut kredisi faiz oranlarında müşterilerine büyük kolaylıklar sunuyor. Özellikle kamu bankalarında konut kredisi kampanyaları düşük faiz oranlarıyla dikkat çekerken vatandaşlara hayallerindeki eve sahip olma fırsatı sunuyor.

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Ziraat Bankası konut kredisinde yüzde 1.29 faiz oranıyla öne çıkıyor. Bir diğer kamu bankası Halkbank da yüzde 1.29 faizle konut kredisi veriyor. Düşük faiz oranları ile konut kredisi çekmek isteyenlere bir müjde de Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası 10 yıl vadeli konut kredisi kampanyalarında faiz oranını yüzde 2.05 olarak açıkladı.

En Düşük Konut Kredisi Faizleri

Düşük konut kredisi faiz oranları ile maliyetleri uygun bir seviyeye getirmek isteyen vatandaşlar, bankaların güncel kampanyalarını yakından takip ediyor. Kamu bankaları dışında özel bankalar da düşük faiz oranları ile müşterilerine kira ödeme derdine son verdiriyor. Geniş bir müşteri kitlesi olan Garanti BBVA yüzde 2.75 faiz oranıyla konut kredisi verirken ICBC Bank ise konut kredisinde yüzde 2.07 faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Yapı Kredi bankasının konut kredisi faiz oranları yüzde 2.71 olarak açıklandı. Katılım bankasından konut finansmanı kullanmak isteyenler için Albaraka Türk konut finansmanı kar payı oranı yüzde 2.09’dan başlayıp yüzde 2.49’a kadar çıkabiliyor.

Etiketler: konut kredisi