Hatayspor, Trabzonspor’dan Erce Kardeşler’i renklerine bağladı

Son şampiyon Trabzonspor, Erce Kardeşler’in 400 bin Euro bedel ile Hatayspor’a transfer olduğunu KAP’a bildirdi. Bu transfer hamlesiyle birlikte Erce Kardeşler, Trabzonspor’dan ayrılan 6 isim oldu.

Hatayspor, Trabzonspor’dan Erce Kardeşler’i renklerine bağladı

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, futbolcusu Erce Kardeşler’in, 400 bin Euro bedel karşılığında Hatayspor’a transfer olduğunu KAP’a bildirdi. Erce Kardeşler, bununla birlikte Trabzonspor’dan ayrılan 6. isim oldu. Erce Kardeşler’in transfer haberinden önce Trabzonspor’dan Gervinho, Diabate, Salih Kavrazlı, Koray Kılınç, Abdurrahim Dursun isimleri bordo mavili ekipten ayrılan isimler olmuştu. Hatayspor, 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Erce Kardeşler Hatayspor ile 4 Yıllık Anlaşma Sağladı

Trabzonspor, 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler’in 400 bin Euro bedel ile Hatayspor’a transfer olduğunu KAP’a bildirdi. Bu transfer döneminde Trabzonspor’dan 5 isim ayrılmıştı ve Erce Kardeşler’in ayrılığı ile birlikte bordo mavili ekipten ayrılan futbolcu sayısı 6’ya yükseldi. Trabzonspor’dan söz konusu transfere ilişkin KAP açıklaması gelirken, bir açıklama da Hatayspor’dan geldi. Bordo beyazlı ekipten gelen açıklamada, son olarak Trabzonspor forması giymiş olan 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Hatayspor’dan Açıklama Geldi

Hatayspor, Trabzonspor’dan Erce Kardeşler’i renklerine bağladı - Resim : 1

Hatayspor tarafından gelen açıklamada “Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen kaleci Erce Kardeşler, onursal başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katıldığı imza töreniyle kendisini 4 yıllığına bordo beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. Erce Kardeşler’e hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı. Erce Kardeşler 2019-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giymişti.

Erce Kardeşler Kariyeri

Erce Kardeşler 14 Mart 1994’te Çanakkale’de dünyaya geldi. 186 cm boyundaki kaleci, Bursaspor altyapısında kariyerine ilk adımını attı. Bursaspor altyapısında 2005-2008 yılları arasında forma giyen Kardeşler, ardından Çanakkale Dardanel’de forma giydi. 2008-2009 arasında burada top koşturan Kardeşler, 2009-2012 arasında yeniden Bursaspor formasını giydi. Profesyonel kariyerine 2012 yılında Oyak-Renault ile adım atan Erce Kardeşler, 2013 yılında Altınordu’ya transfer oldu ve 2019 yılına kadar burada forma giydi. 2019 – 2022 yılları arasında bordo mavili ekipte yer alan Erce Kardeşler, Trabzonspor forması ile 6 resmi maçta yer aldı.