Hasret sona eriyor! Fenomen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, sezonun ilk bölümü için tarih verdi! Esra Erol'da yeni sezon ne zaman?

TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından birisi olmayı başaran Esra Erol’da, son dönemlerde arama motorlarında sıklık ile sorgulanan konu başlıklarından birisi oldu. Programın tutkunları, yeni sezonun ne zaman başlayacağını öğrenmeye çalışırlarken, kanal yönetiminden yeni bir duyuru geldi. İşte fenomen programın yeni sezonuna ilişkin ayrıntılar…

Hasret sona eriyor! Fenomen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, sezonun ilk bölümü için tarih verdi! Esra Erol'da yeni sezon ne zaman?

Uzun süredir ekranlarda sunuculuk yapan ünlü isim Esra Erol tarafından sunulan Esra Erol’da programı, sezon içerisinde reytingleri alt üst etmeyi başarırken, programın şu an sezon tatilinde olması evinde gündüz kuşağı programlarını takip eden izleyicilerin sıkılmasına sebep oldu.

Kaçırılma, kayıp bulma, küslük, aile ilişkileri, evlilik ilişkileri ve daha pek çok konuyu ele alarak çözüme kavuşturmayı hedefleyen ve sezon içerisinde de bu hedefine çoğunluk ile ulaşmayı başaran Esra Erol’da isimli gündüz kuşağı programı, milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Haziran ayının sonlarına doğru sezon finali yapan ve tatile çıkan Esra Erol’da programı, yeni sezonuna ilişkin sorgulamalar yapılan başlıca programlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Programın ve programın sunuculuğunu üstlenen Esra Erol’un hayranı olan izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar.

Bir süredir arama motorlarına konu olan ve her haber sitesinden farklı manşet ile duyurulan Esra Erol’da programının yeni yayın tarihi, sonunda belli oldu. Aynı kanalda program yapan Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı’nın kendi programına ilişkin duyuru yayınlamasının ardından, Esra Erol’da programı için de yeni bir duyuru yayınlandı.

ESRA EROL’DA PROGRAMI REKOR KIRDI!

Hasret sona eriyor! Fenomen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, sezonun ilk bölümü için tarih verdi! Esra Erol'da yeni sezon ne zaman? - Resim : 1

Bir süredir tatilde olan Esra Erol’da programı, son dönemlerde arama motorlarında sıklık ile sorgulanan gündüz kuşağı programlarından birisi olmayı başararak rekor kırdı. İzleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını ve geçmiş sezonda gizemli kalan konulara ne zaman dönüleceğini merak ediyorlar

SONUNDA BELLİ OLDU!

Merak içerisinde beklenen açıklama, sonunda ATV yönetiminden geldi. Esra Erol’da isimli gündüz kuşağı programı, 29 Ağustos Pazartesi günü yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

ESRA EROL’DA YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Esra Erol’da programının yeni bölümleri, her zaman olduğu gibi saat 16:20’de yayınlanmaya başlayacak.

Etiketler: esra erol