Hasan Can Kaya acil olarak ameliyata alınmıştı Sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omzundan kırıklar oluşan Hasan Can Kaya acil olarak ameliyata alınmıştı. 5 saat süren ameliyat sonrası Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl merak ediliyordu. Komedyen Kaya, sağlık durumu hakkında detayları sevenleriyle paylaştı.

Hasan Can Kaya acil olarak ameliyata alınmıştı Sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Evinde bahçesinde arkadaşlarıyla top oynadığı esnada düşerek yaralanan Hasan Can Kaya, hastaneye kaldırılarak acil olarak ameliyata alınmıştı. Hasan Can Kaya sağlık durumu hakkında sevenlerine açıklama yaptı. 

Acil olarak ameliyata alınmıştı

Mizah programı ‘Konuşulanlar’ ile ün salan Hasan Can Kaya evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken düşerek omzundan yaralandı. Kırıklar oluştuğu tespit edilen Kaya, acil olarak ameliyata alınmıştı. 

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Detaylar

5 saat süren ameliyat ardından sağlık durumu hayranları tarafından merak edilen Hasan Can Kaya bir açıklamada bulundu. Kaya’nın operasyonu başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Komedyen Kaya, birkaç gün hastanede istirahat edecek. 

Hasan Can Kaya, Konuşanlar
Hasan Can Kaya, Konuşanlar

“Başarılı bir operasyon geçirdim”

Hasan Can Kaya sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

ABD turnesini erteleyecek

Komedyen Hasan Can Kaya’nın 24 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği öğrenildi.

Etiketler: Hasan Can Kaya