Hande Yenerden Yıllar Sonra Gelen Kanser İtirafı! Doktor "Felaket" Dedi O An Delirdim!

Ünlü sanatçı Hande Yener 2 yıl önce kanser teşhisi ile tedaviye başlamıştı. Meme kanseri teşhisi konan şarkıcı oldukça zor dönemler atlatmıştı. "Ailemden saklamıştım" dediği süreç hakkında detayları tek tek anlattı.

Hande Yenerden Yıllar Sonra Gelen Kanser İtirafı! Doktor

Ünlü şarkıcı Hande Yener koronavirüsün ilk çıktığı 2020 yılında kanser hastalığına yakalandığını öğrendi ve bir dönem sahnelerden ayrı kalarak tedaviye başladı. İlk duyduğunda bunu kimseye söylemediğini ifade eden şarkıcı "Çok zor dönemler geçirdim. Sevenlerimi üzmek istemedim" dedi. O anki durumu için; "Doktor sonuçlarıma baktığında "Felaket" dediğini hatırlıyorum. O anda yıkılmıştım raporları alıp çıktım fakat delirmiş vaziyetteydim" diyerek durumu anlattı.

"Ben Ölüyorum Dedim!"

"Benim için çok ciddi bir hastalıktı. Kimseye açıklayamadım. O dönemlerde herkesin morali zaten bozuktu. Ailemden de sakladım. Kimseyi üzmek istemedim. Bunu ilk duyduğumda kitlenmiş gibiydim, konuşamıyordum bile" dedi. Arabada çok sevdiği kedisi Misha ile gelmişti. Geri döndüğünde Mishaya bakarak "Ben ölüyorum" dediğimi hatırlıyorum, diyerek o anki şokunu da bu sözlerle paylaştı.

"İlk Söylediği Şey "Felaket" Oldu! Yıkıldım!"

Hande Yenerden Yıllar Sonra Gelen Kanser İtirafı! Doktor "Felaket" Dedi O An Delirdim! - Resim : 1

Hande Yener'in meme kanseri olduğunu fark ettiği süreçte oldukça önemliydi. Fark edişini şu şekilde anlattı: "O gün göğsümde bir kitlenin varlığını hissettim ve anında hastaneye gittim. Yanlış bir şeyler olduğunu fark etmiştim" dedi. Ardından hemen tomografi çekildi ve doktorun ilk söylediği şey "Felaket" oldu. "Bu sözü duymamla beraber yıkılmıştım" dedi. Hemen farklı bir doktora gidip ondan da bilgi aldım ve bana "erken teşhis hayat kurtarır" dedi ve tedavi sürecim bu şekilde başladı.

"Kabullendim ve Yeniden Hayata Bağlandım!"

2020 yılında Meme kanseri teşhisi ile tedaviye alınan Yener süreçte hiç umutsuz olmadığını ifade etti. "Her şeyin bir sebebi var" diyen sanatçı; "Yaşadığımı kabullendim ve yeniden hayata bağlandım." dedi.

"Bugünkü sağlıklı halimle keşke yaşamasaydım dediğim bir durum yok. Her şey Allah'ın bir öğretisidir. Buna inancım var ve yaşadığım tecrübelerimle beraber yoluma yürümeye devam ediyorum." diyerek ekledi.

Etiketler: hande yener, magazin