Halkbank’ta her mesleğe ayrıcalıklı bir ihtiyaç kredisi paketi var! Üstelik faizler yüzde 1,55’ten başlayacak şekilde ayarlandı

Kamu bankacılık anlayışıyla ihtiyaç kredilerinde indirimli faiz oranları sunan Halkbank, her meslek grubuna avantajlı kredi verebilmek için düğmeye bastı. Geri ödemelerde çeşitli kolaylık sağlayan Halkbank, konuya ilişkin detaylı bilgi verdi.

Halkbank’ta her mesleğe ayrıcalıklı bir ihtiyaç kredisi paketi var! Üstelik faizler yüzde 1,55’ten başlayacak şekilde ayarlandı

Artan ihtiyaçlara karşı vatandaşların ilk başvuru yaptığı kredi paketlerinden biri olan ihtiyaç kredisi, son zamanların en çok kullanılan bankacılık hizmetleri arasında yer aldı. Bu bağlamda her kampanyanın daha da önemli hale geldiği ihtiyaç kredisi paketlerinde vatandaşlar, hangi bankadan kredi çekerlerse daha az geri ödeme yapacaklarını araştırır hale geldi. Aralık ayı itibariyle en düşük faizi Halkbank sunmaya başladı.

Pek çok avantajlı hizmet veren ve bir kamu bankası olan Halkbank, kredi hizmetlerinde de avantajlarını artırmak için her geçen gün kampanyalarının sayısını artırmaya başladı. Bu ay itibariyle eczasından emeklisine her meslek grubuna özgü çeşitli avantajlar sağlayan kredi paketleri hazırlamış olan Halkbank hem faiz oranlarını düşürdü hem de geri ödemelerde sabit ödeme planını kaldırdı.

HALKBANK’TA MESLEĞE ÖZEL KREDİ PAKETLERİ AVANTAJ SAĞLIYOR

Her meslek grubuna özel bir kredi paketi sunan Halkbank, meslek grubunun gelir durumuna ve ödeme düzenine uygun kredi paketleri ile ihtiyaç kredisinin avantajlarını artırdı. Bu kapsamda hem özel hem de kamu sektörü çalışanlarına kredi sağlayan Halkbank, emekliler, eczacılar, yaşlılar gibi kriterleri sağlayan kişilere de özel kredi paketleri sunmaya başladı.

Tüm bu farklı paketlerin yanı sıra maaşını kendi bankasından alan kişilere 100 bin TL’ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi sunan Halkbank, bu ihtiyaç kredisinin avantajlarını da artırdı. 50 bin TL’ye kadar 36 ay geri ödeme sunan Halkbank, 50 bin 1 TL ve üzeri krediler için mevzuat gereği 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzeri krediler için ise mevzuat gereği 12 ay kredi geri ödemesi sunabileceğini bildirdi.

HALKBANK’IN FAİZ ORANLARI TUTARA GÖRE DEĞİŞİYOR

Halkbank’ta her mesleğe ayrıcalıklı bir ihtiyaç kredisi paketi var! Üstelik faizler yüzde 1,55’ten başlayacak şekilde ayarlandı - Resim : 1

Faiz oranlarını çekilecek kredi tutarına endeksli olarak belirleyen bankalardan biri olan Halkbank, kredi kullanımlarında 25 bin TL’yi aşmayan maaşlı banka müşterilerinin yüzde 1,55’ten kredi kullanabileceğini açıkladı. 25 bin 1 TL ve üzeri kredi çekecekler için de uygun faizler sunan Halkbank, bu kişiler için ise faiz oranının yüzde 1,69’dan başlayacağını belirtti.

Vade süresine ilişkin de bir açıklama yapan Halkbank, aylık eşit taksitli ödemelerin yanı sıra kişiye özel vade süreleri oluşturabileceğini de açıkladı. Buna göre Halkbank’ta krediler; artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak geri ödenebiliyor.