Halkbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı! Market alışverişi yapacakları özellikle ilgilendiriyor! Her alışverişe hediye 200 TL verilecek!

Yeni kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Halkbank, market sektöründe yapılan olan harcamaların karşılığında 200 TL’ye varan ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı! Market alışverişi yapacakları özellikle ilgilendiriyor! Her alışverişe hediye 200 TL verilecek!

Bankaların dönem dönem gerçekleştirdiği alışveriş kampanyaları, artan yaşam pahalılığına paralel olarak daha sık gerçekleştirilmeye başlandı. Bu kapsamda müşterilerini sıklıkla kampanyalar ile buluşturan bankalardan biri olan Halkbank, gerçekleştirdiği kampanyalar arasında geçtiğimiz gün bir yenisini daha ekledi. Halkbank’ın yeni kampanyası, market harcaması yapan banka müşterileri için hazırlandı.

Müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için sık sık sektörel iş birliklerine giden Halkbank, bu kez market sektöründe geçerli olacak bir kampanya hazırladı. Market harcamalarına TL değerinde ParafPara hediye edeceğini açıklayan Halkbank, kasım ayı boyunca devam edecek olan market sektörü kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Bu kampanya kapsamında 200 TL’ye varan ParafPara hediye etmeye hazırlanan Halkbank, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini de açıkladı.

HALKBANK, 200 TL KAZANDIRAN MARKET KAMPANYASINI BAŞLATTI

Halkbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı! Market alışverişi yapacakları özellikle ilgilendiriyor! Her alışverişe hediye 200 TL verilecek! - Resim : 1

Yeni kampanyası ile müşterilerine çağrıda bulunan Halkbank, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında market sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak ilk 300 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 20 TL olmak üzere, toplamda 200 TL ParafPara hediye edileceğini duyurdu. Kampanyaya katılım için müşterilerini Paraf Mobil uygulamasına yönlendiren Halkbank, dileyen banka müşterilerinin ÖDÜL yazıp 3404’e SMS göndererek de kampanyaya katılım sağlayabileceğini açıkladı. Kampanyasını müşteri bazlı olarak hazırlamış olan Halkbank, her müşterisinin kampanyadan maksimum 200 TL ParafPara kazanabileceğinin altını çizdi.

HALKBANK, KAMPANYA ŞARTLARINI BELİRLEDİ

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Halkbank, aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların sadece ilkinin kampanya kapsamındaki tutara dahil edileceğini bildirdi. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartlarının kampanyaya dahil olacağını belirten Halkbank, hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülünün o karta yansıtılacağını açıkladı. Harcamadan sonraki gün kazanılan ParafParaların müşterilerinin hesabına aktarılacağını belirten Halkbank; Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar ile sanal POS’tan yapılan işlemlerin kampanyaya dahil edilmeyeceğini belirtti. Aynı zamanda Halkbank; “Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri” gibi işlemlerin de kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi.