Halkbank, İstanbul'un farklı bölgelerinde satılık daire ve iş yeri ilanı yayınladı! Dükkan fiyatı 660 bin TL'ye, daire fiyatı ise…

En köklü bankalarımızdan birisi olarak hizmet veren Halkbank, yeni dönemde artan konut fiyatlarına inat elinde bulunan icralık gayrimenkullerin fiyatlarını düşürdüğünü duyurdu. Banka, kendi platformu aracılığı ile söz konusu gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank, İstanbul'un farklı bölgelerinde satılık daire ve iş yeri ilanı yayınladı! Dükkan fiyatı 660 bin TL'ye, daire fiyatı ise…

Kamu bankalarımızdan Halkbank, elinde bulunan gayrimenkulleri Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, İstanbul ilinde bulunan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN KENDİ SİTESİNDE GAYRİMENKUL SATIŞI!

Ülkemizin en köklü kamu bankalarından birisi olan ve avantajlı kampanyaları ile uygun kredi hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Halkbank, yeni dönemde de tüketicinin yanında olmaya ve ona destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda kredi, market alışverişi, tatil harcaması ve daha pek farklı kategori altında kampanya geliştiren banka, yeni bir hizmet ile daha bankacılık sektörüne damga vurmayı başardı.

Sunduğu yüksek tutarlı kredi hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı gayrimenkulleri, borçlar ödenmediği için kendi bünyesine dahil ettiğini belirten kamu bankası Halkbank, ilgili gayrimenkulleri yönetimi kendi elinde bulunan yasal platform aracılığı ile satışa sunduğunu belirtti. Banka, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden iki yeni ihale daha düzenlediğini açıkladı.

HALKBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Halkbank, İstanbul'un farklı bölgelerinde satılık daire ve iş yeri ilanı yayınladı! Dükkan fiyatı 660 bin TL'ye, daire fiyatı ise… - Resim : 1

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihalenin detayları belli oldu. Banka, ilk ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinin Kumburgaz Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesini ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan apartman dairesinin kullanım alanı 78 metrekare olarak açıklandı. Banka, ihalenin başlangıç fiyatını 1 milyon 100 TL olarak belirlerken, ihaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedelini 35 bin TL olarak açıkladı.

HALKBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı 38 metrekare olarak açıklandı. Banka İstanbul Esenyurt’ta bulunan iş yeri için düzenlenmiş olduğu ihalenin başlangıç fiyatını 660 bin TL olarak belirlerken, ihaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedelini 19 bin 800 TL olarak açıkladı.