Hakan Ural, babasının sert açıklamalarına ilk kez yanıt verdi! “Allah var, gam yok…”

Oyuncu ve yorumcu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde babası müzisyen Selçuk Ural’ın açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Hakan Ural, babasının dile getirdiği “Tek gecelik ilişkimin ürünü” sözlerine bir süre sessiz kaldıktan sonra sosyal medyadan yanıt verdi.

Hakan Ural, babasının sert açıklamalarına ilk kez yanıt verdi! “Allah var, gam yok…”

Son günlerde sık sık magazin ve sosyal medya gündeminde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü oyuncu ve yorumcu Hakan Ural, son olarak askerlik durumu ile ilgili geçmişte yaşanan gelişmelerin yeniden gün yüzüne çıkmasıyla adından söz ettirdi. Askere gitmemek için sahte rapor hazırlayan ve cezaya çarptırılan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde ise babası Selçuk Ural’ın bir programda dile getirdiği şok açıklamalarla gündeme geldi. Selçuk Ural’ın “Tek gecelik ilişkimin ürünü” sözlerine bir süre sessiz kalan Hakan Ural, sonunda sessizliğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bozdu. Hakan Ural’ın babasına verdiği yanıt, kısa sürede sosyal medyada da gündeme oturdu.

Hakan Ural Sonunda Konuştu!

Hakan Ural, babasının sert açıklamalarına ilk kez yanıt verdi! “Allah var, gam yok…” - Resim : 1

Oyuncu ve yorumcu Hakan Ural’ın babası Selçuk Ural, geçtiğimiz gün Youtube’da Haber Bahane programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu olmuştu. Burada sert açıklamalarda bulunan Selçuk Ural, programda dile getirdikleri ile herkesi şok etmişti. Oğlu Hakan Ural’ın, tek gecelik bir ilişkinin ürünü olduğunu söyleyerek dikkatleri çeken Selçuk Ural, “Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra ‘Çocuğum var’ diyerek çıktı. Kadın, Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan’ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü” sözlerini dile getirdi. Hakan Ural’ın bu açıklamalara vereceği yanıt merak edilirken, o beklenen yanıt sonunda geldi.

“Allah Var, Gam Yok”

Selçuk Ural’ın sert açıklamalarından sonra Hakan Ural’a bir darbe de Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’den gelmişti. Karadere, daha önce kendisine “Evlat olsa sevilmez” sözlerini dile getiren Hakan Ural’a “Sen evlat olarak sevilmeyen birisin” sözlerini dile getirmişti. Hakan Ural üst üste gelen bu sert açıklamalar karşısında bir süre sessizliğini korusa da sonunda sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu ve yorumcu, sosyal medya hesabından peş peşe oğluyla, kızıyla, annesiyle ve anneannesiyle olan fotoğraflarını paylaştı ve “Allah var gam yok. Her olanda bir hayır vardır” notunu düştü.

Etiketler: hakan ural, selçuk ural