Hakan Bahçetepe kimdir?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe kimdir merak edilmeye başlamıştır. Çünkü Hakan Bahçetepe AK Parti'nin kalesi olarak bilinen İstanbul Gaziosmanpaşa'da seçimi 838 oy farkla kazandı. Hal böyle olunca Hakan Bahçetepe kimdir detayları araştırılıyor. Peki, Hakan Bahçetepe kaç yaşında? Hakan Bahçetepe aslen nerelidir? işte Hakan Bahçetepe hayatı detayları...

Hakan Bahçetepe kimdir?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe oldu. Hakan Bahçetepe kimdir diye araştırılmaya başlandı. Peki, Peki, Hakan Bahçetepe kaç yaşında? Hakan Bahçetepe aslen nerelidir? işte Hakan Bahçetepe hayatı detayları...

Hakan Bahçetepe kimdir?

Hakan Bahçepete 1988 yılında Gaziosmanpaşa’da doğdu. Aslen Erzincanlı bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretim ve lise öğrenimimi Gaziosmanpaşa’da tamamladı. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimine başladı.

Çalışma hayatına Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan babasının esnaf dükkanında başladı. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalıştı.

Evli ve halen Gaziosmanpaşa’da yaşıyor.

Gençlik kollarında aktif siyasete başladığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2017-2019 yılları arasında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı.

Hakan Bahçetepe 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi.