Hadise çıtayı arşa taşıdı duş alırken sıfır makyaj ile köpükler içerisindeki küvetteki cesur pozlarına yorum yağdı

Mehmet Dinçerler ile olan ilişkisini aldığı kararla evlilikle taçlandıran Hadise'nin mutluluğu kısa sürmüştü. Evlilik teklifi kadar düğünü ve sonrasındaki boşanma süreci ile de gündemden düşmeyen Hadise bu sefer cesur pozları ile sosyal medyayı salladı.

Hadise çıtayı arşa taşıdı duş alırken sıfır makyaj ile köpükler içerisindeki küvetteki cesur pozlarına yorum yağdı

Türk müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Hadise bir süre önce gönlünü ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'e kaptırmıştı. Çiftin yaşadıkları ilişki daha ilk günden magazine bomba gibi düşerken özellikle de evlilik teklifinde verilen 3 milyon liralık yüzük büyük tartışmalara neden olmuştu. Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin evliliği son derece kısa sürmüş, Hadise özel hayatına müdahale edildiği iddiası ile Dinçerler'e boşanma davası açmıştı. 

İkilinin en az ilişkiye başladıkları ilk dönem kadar ayrıldıkları dönemde magazinde çok sık yer almış, Hadise'nin sahnede şarkı söylerken göz yaşlarına boğulması günlerce konuşulmuştu. Çift uzun süre ayrılık iddiaları konusunda açıklama yapmasa da sonunda boşanma haberleri doğrulanmış, bu dönemde de çiftin boşanma protokolü olay olmuştu. Dinçerler'in Hadise'den düğünde takılan tüm takıları ve evlilik teklif ettiği yüzüğü geri istediği iddia edilmiş, Dinçerler ise tüm bu iddiaları reddetmişti. 

HADİSE KÜVET POZLARIYLA GERÇEKTEN HADİSE YARATTI! 

Yaptığı evliliği kısa sürede sonlandıran ve boşanan Hadise kendisini işine vermiş yoğun bir konser programı ile çalışmalarına başlamıştı. Yaptığı her hareketi olay yaratan Hadise bu seferde sosyal medya hesabından paylaştığı resimler ile olay yarattı. 

Hadise çıtayı arşa taşıdı duş alırken sıfır makyaj ile köpükler içerisindeki küvetteki cesur pozlarına yorum yağdı - Resim : 1

Sosyal medya hesabından köpüklerin içerisindeki cesur pozlarını paylaşan Hadise'nin bu paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

Hadise çıtayı arşa taşıdı duş alırken sıfır makyaj ile köpükler içerisindeki küvetteki cesur pozlarına yorum yağdı - Resim : 2

Hadise'nin paylaşımına Seda Sayan başta olmak üzere pek çok ünlü isimde yorum yaparken hayranları sıfır makyaj ile poz verme cesareti göstermesini tebrik etti. 

Hadise çıtayı arşa taşıdı duş alırken sıfır makyaj ile köpükler içerisindeki küvetteki cesur pozlarına yorum yağdı - Resim : 3

Hadise duştan çıktıktan sonra bornozlu paylaşım da yaparak hayranlarının yüreklerini hoplattı.