Günler sonra sessizliğini bozdu! Merve Boluğur, bu sözleri duyarsa kriz geçirir! Mert Aydın, boşanmaya ilişkin ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Merve Boluğur ile DJ ve müzisyen Mert Aydın’ın boşanmalarının ardından her iki taraf da sessizliğe gömülmüştü. Sessizliğini bozan ilk isim Mert Aydın oldu.

Günler sonra sessizliğini bozdu! Merve Boluğur, bu sözleri duyarsa kriz geçirir! Mert Aydın, boşanmaya ilişkin ilk kez konuştu

Acemi Cadı isimli dizide canlandırdığı Ayşegül karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Merve Boluğur, nikah masasına ilk olarak şarkıcı Murat Dalkılıç ile oturmuş, ancak çiftin mutluluğu çok uzun sürmemişti. 2015 yılında evlenen Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, 2017 yılına anlaşmalı bir şekilde boşandı. İkinci kez bu yıl nikah masasına oturan Merve Boluğur, aradığı mutluluğu bir kez daha bulamadı.

Bu kez DJ ve müzisyen olan Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur, 2 Ekim 2022 tarihinde Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir düğün gerçekleştirdi. Aradığı mutluluğu bulamayan Merve Boluğur’un evliliği yalnızca 53 gün sürdü. Geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi’nde yollarını ayıran Merve Boluğur ile Mert Aydın çiftinden sessizliğini bozan ilk isim, Mert Aydın oldu.

ADLİYE SONRASI SORULARI GEÇİŞTİRMİŞTİ

Günler sonra sessizliğini bozdu! Merve Boluğur, bu sözleri duyarsa kriz geçirir! Mert Aydın, boşanmaya ilişkin ilk kez konuştu - Resim : 1

Boşanacaklarını haberini sosyal medya hesabından veren isim, “Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” sözleri ile Merve Boluğur olmuştu. Bunun üzerine Beykoz Adliyesi’ne babası ile gelen Merve Boluğur, sorulara yanıt vermemiş ve yalnızca; “Yanımda babam var. Lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” demekle yetinmişti.

Boşanma davasına girerken Mert Aydın da objektiflere yansımıştı. Uzun uzadıya bir açıklama yapmaktan kaçınan Mert Aydın ise, kendisine yöneltilen soralar karşısında sadece; “Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim” açıklamasında bulunmuştu.

MERT AYDIN, MERVE BOLUĞUR İÇİN ‘GEREKSİZ’ DEDİ

Boşanma davasının ardından ilk kez kameralara yansıyan ünlü müzisyen Mert Aydın, Saruhan Hünel'in sahibi olduğu restoranın Galataport'taki açılışında sahne aldı. Açılışta DJ’lik yapan Mert Aydın, kameraları görünce boşanma konusuna değindi. Konuyu açmamaktan yana bir tavır sergileyen Mert Aydın, Merve Boluğur ve boşanma davasına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum.”