Türkiye'nin farklı bölgelerindeki deprem hareketliliği sürüyor. Bursa'da dün 70 dakika arayla yaşanan 3.9 ve 4.2 ile bugün kaydedilen 4.3 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bir sarsıntı haberi de Erzurum'dan geldi.
ERZURUM'DA DEPREM Mİ OLDU
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, saat 16.58'de merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerin 6.92 kilometre gibi sığ bir derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, bölge halkında kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Depremin ardından yetkililer, şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığını bildirdi.
Peş peşe gelen bu depremler, Türkiye'nin aktif bir deprem kuşağı üzerinde yer aldığı gerçeğini bir kez daha hatırlattı.
AFAD Son Depremler Listesi İçin Buraya Tıklayın

Kandilli Rasathanesi DEPREMİN DERİNLİĞİNİ 5 KİLOMETRE OLARAK ÖLÇTÜ
Kandilli Rasathanesi, Erzurum'un Köprüköy ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin derinliğini 5 kilometre olarak ölçtü.