AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi İsmet Zeynep Çiftçi bir süredir tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti. Vefaf haberi, ailesi ve AK Parti camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.
İsmet Zeynep Çiftçi'nin cenaze namazı bugün Şanlıurfa'daki Yusuf Paşa Camii'nde kılınacak, ardından Çiftçi, Bediüzzaman Aile Mezarlığı'na defnedilecek.
Erdoğan'dan İsmet Zeynep Çiftçi Mesajı
Çiftçi'nin vefatı dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Kadın Kolları başsağlığı mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, Çiftçi’nin vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Erdoğan, “AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyemiz, kıymetli yol ve dava arkadaşım İsmet Zeynep Çiftçi’ye Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına ve AK Parti teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kadın Kolları: Daima Hayırla Yad Edeceğiz
AK Parti Kadın Kolları da yayımladığı mesajda, Çiftçi'nin vefatından duyulan üzüntüyü dile getirerek ailesine, sevenlerine ve parti teşkilatına başsağlığı diledi. Mesajda, “Yol arkadaşımız, Kadın Kolları MKYK Üyemiz İsmet Zeynep Çiftçi’yi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza sabırlar diliyoruz. Kendisini; partimize, davamıza, ülkemize ve milletimize kattığı değer, sunduğu özverili hizmetler ve emekleriyle daima hayırla yâd edeceğiz. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Başımız sağ olsun.” denildi.
İsmet Zeynep Çiftçi Kimdir?
AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi İsmet Zeynep Çiftçi, 1982 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Şanlıurfa Kız İmam Hatip Lisesi'nin ardından Harran Üniversitesi İklimlendirme ve Soğutma Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulu'nda eğitim gören, iki çocuk annesi Çiftçi; siyasi çalışmalarının yanı sıra Haliliye Belediyesi Kadın Destek Merkezlerinde koordinatörlük yaptı. AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları'nda farklı görevler üstlenen Çiftçi, daha sonra AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi olarak görev aldı.