47,3551 %0.03
53,8810 %0.02
62,9658 %-0.06
İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Medya Haber GÜNCEL AHBAP Derneği'ne Kayyım Atandı! Tüm Mal Varlığı Kayyım Yönetimine Devredildi | Son Dakika Haberleri

AHBAP Derneği'ne Kayyım Atandı! Tüm Mal Varlığı Kayyım Yönetimine Devredildi | Son Dakika Haberleri

Son Dakika Haberleri... Başsavcılık tarafından yürütülen "Ahbaplar Suç Örgütü" soruşturmasında beklenen hamle geldi. Derneğe kayyım atandı. Böylece tüm mal varlığının idare yetkisi resmen yönetim kayyımına geçti.

Son Dakika Haberleri... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap Derneği hakkındaki soruşturmada sıcak gelişme yaşandı. İstanbul 8. Sulh Ceza Hâkimliği, derneğin tüm mal varlığı ve banka hesaplarının yönetimini 3 kişilik kayyım heyetine devretti.

AHBAP Derneği'ne 3 Kişilik Kayyım Heyeti

Mahkeme, derneğe ait taşınmazlar, araçlar, banka hesaplarındaki nakdi varlıklar ve diğer mal varlığı değerlerinin yönetimi için Av. Rıdvan Can, Av. Mustafa Göktuğ Kaya ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han'dan oluşan 3 kişilik kayyım heyetini görevlendirdi.

AHBAP Derneği'ne Kayyım Atandı

Kayyım Heyeti Yönetim ve İdareden Sorumlu Olacak

Kararda, derneğin kurucusu Haluk Levent ile bazı yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tutuklu bulunduğu, bazı yöneticiler hakkında ise adli kontrol tedbirlerinin uygulandığı belirtildi. 

Mahkeme ayrıca, derneğin hesapları ve mal varlığı üzerinde tedbir kararlarının bulunduğunu, derneğin feshi için de hukuki sürecin başlatıldığını kaydetti. 

Kayyım heyeti, soruşturma süreci boyunca Ahbap Derneği'ne ait mal varlığı unsurlarının yönetim ve idaresinden sorumlu olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *