Gülşen'in ilk isteği belli oldu: Dilekçesini yazan ünlü şarkıcı, cezaevi yönetiminden...

Ülkemizin değerli sanatçılarından Gülşen, iki gün önce gözaltına alındı ve şok bir karar ile tutuklandı. Tutuklama kararının ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürülen Gülşen, eşi ve avukatı tarafından ziyaret edildi. Gülşen’in ilk isteği ise açıklandı. İşte şu an cezaevinde olan ünlü şarkıcı Gülşen’e ilişkin ayrıntılar…

Gülşen'in ilk isteği belli oldu: Dilekçesini yazan ünlü şarkıcı, cezaevi yönetiminden...

Gündeme bomba gibi düşen videonun ardından hakkında soruşturma başlatılan ve iki gün önce tutuklanan Gülşen’in, cezaevi yönetiminden ilk isteği belli oldu.

DENİZ SEKİ’NİN KOĞUŞUNA ALINDI!

İki önce ani bir karar ile Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürülen Gülşen, ilk yerleştirildiği koğuştan başka bir koğuşa transfer edildi. Gülşen’in transfer olduğu koğuşun, daha önceki yıllarda cezaevinde yatmış olan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin yattığı koğuş olduğu öğrenildi.

İLK ZİYARET GERÇEKLEŞTİ!

Nisan ayında vermiş olduğu konserde kullanmış olduğu cümleler sebebi ile 4 ay sonra hakkında soruşturma başlatılan ve iki gün önce gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen, saatler içerisinde tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Sosyal medya kullanıcıları ve meslektaşları tarafından büyük destek gören Gülşen, dün ilk kez eşi Ozan Çolakoğlu ve avukatı tarafından ziyaret edildi.

Avukatı ve eşi Ozan Çolakoğlu, cezaevine Gülşen’in kişisel eşyalarını ve kıyafetlerini götürdü. Cezaevinin çıkışında görüntülenen Çolakoğlu, tüm ısrarlara rağmen herhangi bir açıklama yapmadan aracına bindi. Gülşen’in avukatı ise ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğunun ve endişelenecek bir şeyi olmadığını ifade etti.

CEZAEVİ YÖNETİMİNE DİLEKÇE YAZDI!

Gülşen'in ilk isteği belli oldu: Dilekçesini yazan ünlü şarkıcı, cezaevi yönetiminden... - Resim : 1

Son günlerin en önemli olaylarından birinin baş kahramanı olan ünlü şarkıcı Gülşen, magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. İki gün önce cezaevine gönderilen ve dün ilk kez avukatı ile eşi Ozan Çolakoğlu tarafından ziyaret edilen Gülşen, oldukça merak ediliyor.

Ani bir karar ile cezaevine alınan ve mahkeme gününe kadar orada kalacağı düşünülen ünlü şarkıcının cezaevi yönetimine ilk dilekçesini yazdığı öğrenildi. Cezaevinde bulunan kütüphaneyi kullanmak istediği öğrenilen ünlü şarkıcı, bu isteğinin karşılanması ve kitap erişiminin sağlanması adına cezaevi yönetimine bir dilekçe yazdı.

Etiketler: gülşen, cezaevi