Gülşen'den sonra Reyhan Karaca'dan da LGBT'ye destek: Sahnede LGBT bayrağı açtı!

Uzun yıllardır müzik piyasasında yer alan ve yıllar geçmiş olmasına rağmen hayran kitlesini korumayı başaran ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, Yenikapı’da sahneye çıktı. Karaca’nın konser esnasında LGBT bayrağı açması tepki çekti. İşte Reyhan Karaca’nın Yenikapı konserine ilişkin ayrıntılar…

Gülşen'den sonra Reyhan Karaca'dan da LGBT'ye destek: Sahnede LGBT bayrağı açtı!

8 Kasım 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Reyhan Karaca, müziğe olan tutkusunu profesyonel yaşamına aktarabilmek adına birçok deneme çalışması yapmasının ardından 90’lı yıllarda müzik piyasasına adım attı. O dönemlerde birçok başarılı isim ile rakip olan ve arka arkaya çıkardığı şarkıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Reyhan Karaca, özellikle “Sevdik Sevdalandık” isimli şarkısı ile müzik listelerinin zirvelerine yerleşti.

Yaklaşık olarak 30 yıldır profesyonel olarak şarkıcılık yapan ve her dönem de hayran kitlesini biraz daha genişletmeyi başaran Reyhan Karaca, bir süredir yeni şarkılar çıkarmak yerine aktif olarak konserler vermeye devam ediyor.

Yıllar içerisinde geçirdiği estetik operasyonlar ile gençleşen ve bambaşka bir görünüme sahip olan Reyhan Karaca, geçtiğimiz günlerde yeni bir konser için Yenikapı sahnesine çıktı. Biletli seyircilerine keyifli dakikalar yaşatan Rehan Karaca, konserin ortasında LGBT bayrağı istedi. Karaca’nın bu isteği sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.

YENİKAPI’DA KONSER VERDİ!

90’lı yıllardan bu yana hayatımızda olan ve popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, geçtiğimiz günlerde Yenikapı’da bir konser verdi. Yaz aylarının yaşandığı şu günlerde konserden konsere koşan Karaca, biletli seyircisini adeta coşturdu.

LGBT BAYRAĞI İSTEDİ!

Gülşen'den sonra Reyhan Karaca'dan da LGBT'ye destek: Sahnede LGBT bayrağı açtı! - Resim : 1

Hem 90’lı yıllardan hem de günümüzden birçok şarkıyı seslendirerek dinleyicileri adeta mest eden ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, konserin ortasında “LGBT bayrağı var mı?” anonsu yaptı. Arka taraflarda olan bayrağın elden ele sahneye ulaştırılmasını isteyen Reyhan Karaca, kendisine gelen bayrağı açarak LGBT’ye destek verdiğini gösterdi.

Reyhan Karaca’nın sahnede LGBT bayrağı açması magazin gündemin büyük yankı uyandırdı. Aynı zamanda sosyal medya kullanıcıları tarafından da çok konuşulan bu durum, beraberinde birçok eleştiriyi getirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Karaca’nın LGBT’yi kullanarak dikkat çekmeye çalıştığını savundu.

GÜLŞEN DE TEPKİ GÖRMÜŞTÜ!

Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda Gülşen de LGBT bayrağı açmış ve kendisine tepki gösteren dinleyicilerine, arka tarafa gidebileceklerini söyleyerek büyük tepki görmüştü.

Etiketler: Reyhan Karaca, gülşen, LGBT