Gülşen İmam Hatiplileri hedef aldı, ortalık karıştı! Savcılık ünlü şarkıcı için soruşturma başlattı! Sosyal medya kullanıcıları, “haddini bil” diyerek...

Ülkemizin önemli seslerinden birisi olarak gösterilen ve uzun yıllardır da müzik piyasasının içerisinde bulunan ünlü şarkıcı Gülşen, yeni bir haber ile gündeme oturdu. Sahnesinde İmam Hatip mezunları için sarf etmiş olduğu cümleleri ile gündeme bomba gibi düşen Gülşen için savcılık harekete geçti. İşte Gülşen’e ve sözlerine ilişkin ayrıntılar…

Gülşen İmam Hatiplileri hedef aldı, ortalık karıştı! Savcılık ünlü şarkıcı için soruşturma başlattı! Sosyal medya kullanıcıları, “haddini bil” diyerek...

Nerede ise 30 yıldır sahnelerde olan ve seslendirdiği şarkılar ile her dönemde gündem olmayı başaran Gülşen, çıkardığı albümler ile müzik listelerinin zirvelerinde yer alarak hayran kitlesini genişletmeyi başardı. 90’lı yılların başında adım attığı müzik piyasasında 30 yıl sonra “kraliçe” olarak anılan ünlü şarkıcı, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Sahnelere adım attığı günden bu yana saç şekli, makyajı, sesi, sahne dansları, özel hayatı ve giyim tarzı ile kendisinden söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, son dönemlerde belki de hiç konuşulmadığı kadar konuşulmaya başlandı. Bu zamana kadar birçok eseri seslendirerek dinleyicilerin yüreklerine dokunmayı başaran Gülşen, bir süredir sesi ve şarkıları ile değil sahnede söyledikleri ve giydikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son dönemlerde çıktığı sahnelerde bir kesim tarafından oldukça açık bulunan kıyafetler tercih eden Gülşen, tercihleri sebebi ile hedef haline getirildi. Açık giyim tarzını abarttığı ve gençlere kötü örnek olduğu iddia edilen Gülşen, geçtiğimiz günlerde sahnesinde LGBT bayrağı açtığı için de oldukça eleştirildi.

Nerede ise her yeni günde Gülşen’in bir önceki gece gerçekleştirdiği sahnesinde söylediklerine ve giydiklerine ilişkin bir haber bulmak mümkün hale gelmişken dün gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Gülşen’in bir sahnesinde İmam Hatip mezunlarını hedef aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

İMAM HATİPLİLERİ HEDEF ALDI!

Gülşen İmam Hatiplileri hedef aldı, ortalık karıştı! Savcılık ünlü şarkıcı için soruşturma başlattı! Sosyal medya kullanıcıları, “haddini bil” diyerek... - Resim : 1

Gülşen, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda bir kişiyi kastederek “İmam Hatip mezunuymuş o, sapıklığı oradan geliyormuş” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜLER OLAY YARATTI!

Gülşen’in bir kişi üzerinden tüm İmam Hatiplileri hedef aldığı sözleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sosyal medya kullanıcıları Gülşen’i adeta topa tuttu.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ!

Gülşen’in İmam Hatipliler için sarf etmiş olduğu kelimelerden sonra savcılık harekete geçerek soruşturma başlattı. Sosyal medya kullanıcıları “haddinibilGulsen” hastagi ile şarkıcıya olan tepkilerini gösterdi.

Etiketler: gülşen, soruşturma