Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! “Öteki tarafta karşılaşmamak için hakkımı helal ettim!”

Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu geçtiğimiz aylarda arasının açıldığı eski dostu şarkıcı Demet Akalın ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte dostluğu bitiren olay ve modacının açıklamaları…

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! “Öteki tarafta karşılaşmamak için hakkımı helal ettim!”

Bir süre önce YouTube üzerinden bir kanal açan ve ilgili kanalından “arınma” anlamını taşıyan Katarsis isimli programı sunmaya başlayan Uzman Psikolog Gökhan Çınar, dijital platform kullanıcıları tarafından kısa süre içerisinde benimsendi ve geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Her sektörden ismi kanalında konuk eden ve hem geçmişlerine hem de bugünlerine ilişkin sorular yönelten Çınar, medya patronu Acun Ilıcalı’nın dikkatini çekerek Exxen ile anlaştı ve programını orada sürdürmeye başladı.

Bir süredir Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda Katarsis isimli program ile izleyicilerin karşılarına çıkan Uzman Psikolog Gökhan Çınar, son bölümünde ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu’nu konuk etti. Neşeli tavırlarına rağmen zor bir hayatı olduğuna dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu, programda özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ara ara gözyaşlarına da hakim olamayan ünlü modacı, geçtiğimiz aylarda arasının açıldığı eski dostu ünlü Şarkıcı Demet Akalın ile ilgili şok ifadeler kullandı.

DEMET AKALIN İLE GÜLŞAH SARAÇOĞLU ARASINDA NE OLMUŞTU?

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! “Öteki tarafta karşılaşmamak için hakkımı helal ettim!” - Resim : 1

Senelerdir birçok ünlü isim için kıyafet tasarlayan ve çarpıcı tasarımları ile gündemden düşmeyen Gülşah Saraçoğlu, ünlü şarkıcı Demet Akalın ile sağlam bir dostluğa sahipti. Ancak Akalın’ın geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu bazı açıklamalar, ikiliyi bir daha bir araya gelmemek üzere ayırdı.

Ünlü şarkıcı Deha Bilimlier’in sahne aldığı mekana arkadaşları ile birlikte giden Gülşah Saraçoğlu, evli olan Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Hem Bilimlier hem de Saraçoğlu ile arkadaşlığı bulunan Demet Akalın çıkan iddiaların üzerine “ben onu uyarmıştım” ifadelerini kullandı ve Saraçoğlu’nu resmen ikinci kadın ilan etti.

“HAKKIMI HELAL ETTİM!”

Katıldığı Katarsis programında Demet Akalın’ın sözlerine karşılık veren Saraçoğlu “hayatımı mahvettiler” ifadelerini kullandı. O dönem Akalın’ın kendisini aradığını ve Bilimlier’in eşinin kendisinin mekana gitmesinden rahatsızlık duyduğunu söylediğini ifade eden Saraçoğlu, davet üzerine değil parasını ödeyerek arkadaşları ile birlikte eğlenmeye gittiğini belirtti. Bu durumu anlamsız bulan Saraçoğlu, Akalın’ın “ben uyarmıştım” sözlerine karşı şu ifadeleri kullandı: “Çok öfkeliyim. Ona hakkımı helal ettim, sırf öteki tarafta karşılaşmamak için. Ben diyor muyum ‘senin geçmişinde de şunlar var?’ diye. Bana ne.”