Gülben Ergen şizofren teşhisi konmuş olan eski şarkıcı Engür Kalender'i ti'ye aldı: “Eminim, kesin doğrudur...”

90’lı yıllarda ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in plak şirketi sayesinde büyük bir üne kavuşan ancak geçtiğimiz günlerde bir çöp evde yaşadığı ortaya çıkan eski şarkıcı Engür Kalender’in Gülben Ergen ile ilgili iddialarda bulunduğu öğrenilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapmakta gecikmeyen Ergen, psikolojik rahatsızlıkları olan Kalender’in söylediklerini ti’ye aldı. İşte Kalender ve Ergen’in açıklamaları…

Gülben Ergen şizofren teşhisi konmuş olan eski şarkıcı Engür Kalender'i ti'ye aldı: “Eminim, kesin doğrudur...”

Bugün bile hala özlem ile anılan 90’lı yılların müzik piyasası, birçok ismin büyük bir üne kavuşmasını sağladı. O dönemlerde seslendirdikleri şarkılar ve çıkardıkları albümler ile halk tarafından oldukça sevilen isimlerden bir kısmı yıllar içerisinde daha da geniş kitlelere hitap etmeyi başarırken bazı isimlerin popülerliği o dönemde kaldı.

90’lı yıllarda büyük bir üne kavuşan ancak elde ettiği başarıyı devam ettiremeyerek sahnelerden uzak kalan isimlerden birisi de Engür Kalender oldu. O yıllarda şan eğitimi alan ve İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Engür Kalender, Tatlıses’in sahibi olduğu müzik şirketi üzerinden bir albüm çıkararak adını geniş kitlelere duyurdu. Sesinin yanı sıra gençli ve güzelliği ile de dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başaran Engür Kalender, o dönem içerisinde birçok sahnede boy gösterdi.

Zaman içerisinde popülerliğini kaybetmeye başlayan ve iddialara göre erkek mekan sahiplerinin yanı sıra kendisini dinlemeye gelen erkek vatandaşlardan da uygunsuz teklifler alan Engür Kalender, sahnelere veda etmeyi tercih etti. Uzun bir süredir adından söz edilmeyen Kalender, geçtiğimiz haftalarda ses sanatçısı ve köşe yazarı Onur Akay’ın bir yazısı ile tekrar gündeme geldi.

Engür Kalender’in 8 yıldır Şişli’de bir apartman dairesinde annesi ile birlikte yaşadığını ancak evini çöp eve dönüştürdüğünü ve psikolojik sorunlarının olduğunu belirten Onur Akay, konu ile ilgili olarak hem ünlü isimlerden hem de yetkililerden yardım istedi. Geçtiğimiz günlerde yardım çağrıları cevap bulan Onur Akay, Kalender’in evine ekiplerin gittiklerini ve evi temizlediklerini açıkladı. Ayrıca Akay, Kalender’in yeğeninin evine götürüldüğünü ve orada Gülben Ergen ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu ifade etti. Akay’ın yazısına Ergen’den cevap gecikmedi.

“BENİ EVE GÜLBEN ERGEN KİLİTLEDİ!”

Gülben Ergen şizofren teşhisi konmuş olan eski şarkıcı Engür Kalender'i ti'ye aldı: “Eminim, kesin doğrudur...” - Resim : 1

Evinden 2 kamyon çöp çıkan Engür Kalender, annesi ile birlikte yeğeninin evine götürüldü. Kalender’in yeğeni halasının “beni eve Gülben Ergen kilitledi, evden çıkmamı istemiyor” dediğini iddia etti.

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONDU!

Onur Akay Kalender’in yeğeni tarafından bir kliniğe götürüldüğünü ve klinikte Kalender için şizofreni teşhisinin konduğunu yazdı.

ERGEN’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Kalender’in kendisi ile ilgili bilinçsiz bir şekilde söylediklerine cevap verme ihtiyacı duyan Gülben Ergen, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Eminim, kesin doğrudur. Anahtar cebimde.”