Gram altın değer kaybetti, ons altın yükselişe geçti! İşte 19 Aralık 2022 anlık gram, ons, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları

Altın piyasaları yeni haftaya hareketli başladı. Bazı altın ürünlerinde değer kayıpları görülmeye başlanmışken; bazı altın ürünlerinde ise yukarı yönlü hareketlilik sürdü.

Gram altın değer kaybetti, ons altın yükselişe geçti! İşte 19 Aralık 2022 anlık gram, ons, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları

Altın ve altın ürünleri borsalarının bir süredir devam eden yukarı yönlü hareketliliği yeni haftada yerini sürprizlere bıraktı. Geçtiğimiz haftayı kazanç ile kapatmış olan altın ve altın ürünleri borsaları, kasım ayından bu yana ulaştıkları pik noktayı zorlamaya başlamıştı. Özellikle ons ve gram altının geldiği nokta, sene sonu altın tahminlerinin yeniden güncellenmesine neden olurken; diğer altın ürünlerinde de artışlar yaşanır hale gelmişti.

Geçtiğimiz haftanın aksine yeni haftaya sürprizler ile başlayan altın ve altın ürünleri borsalarında bugün gram altın güne değer kaybederek başladı. Ons altın ise kazanç getirmeyi sürdürürken; diğer altın ürünlerinin de yeni haftadaki değerleri borsa açılışı ile birlikte netlik kazanır hale geldi.

ONS ALTIN KAZANDIRDI; GRAM ALTIN KAYBETTİRDİ

Gram altın değer kaybetti, ons altın yükselişe geçti! İşte 19 Aralık 2022 anlık gram, ons, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları - Resim : 1

Haftaya kazanç ile başlayan ons altın, bugüne yüzde 0,05 değerlenme ile merhaba dedi. Saat 09.44 itibariyle değeri bin 792,70 dolara kadar ulaşan ons altın, satış değeri olarak ise bin 793,060 doları gördü.

Ons altının aksine gram altın güne değer kaybederek başladı. Saat 09.44 itibariyle değer kaybı yüzde 0,04’e ulaşan gram altının yeni seviyesi ise bin 74 lira 25 kuruş oldu. Aynı saatlerde gram altın satışa bin 74 lira 48 kuruştan çıktı.

ALTIN ÜRÜNLERİ DEĞER KAZANDI

Gram altının aksine altın ürünlerinde bugün genel olarak kazançlar görüldü. Güne yüzde 0,58 kazanç ile başlayan cumhuriyet altını saat 09.44 itibariyle 7 bin 52 lira 7 kuruş seviyesine ulaştı. Yarım altının yüzde 0,59 kazanç ile ulaştığı nokta ise 3 bin 509 lira 3 kuruş oldu.

Çeyrek altın da güne kazanç ile başladı. Yüzde 0,51 kazanç ile bin 706 lira 1 kuruşa kadar yükselen çeyrek altını, yüzde 0,57’lik kazancı ile 22 ayar altın takip etti. 22 ayar altının bugün itibariyle ulaştığı yeni seviye ise 986 lira 82 kuruş oldu.

Etiketler: ons altın, gram altın