Gönül Dağı'nın Ekibinden Yeni Proje! Oyuncular Değişti, Yapımcı ve Yönetmen Aynı Kaldı!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’ndan sonra yapımcı firmadan TRT’nin dijital platformuna da yeni bir dizi hazırlandı. Yeni dizinin çekimleri için oyuncuların sete çıktıkları açıklandı. İşte TRT Dijital’in yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Gönül Dağı'nın Ekibinden Yeni Proje! Oyuncular Değişti, Yapımcı ve Yönetmen Aynı Kaldı!

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, izleyenler tarafından anılmaya devam ediliyor. Sıcak konusu ve oyuncuların üstün performansları sayesinde tekrar bölümleri ile dahi reyting rekorları kırmayı başaran dizi, yaz tatilinde dahi izleyenlerin “yeni bölüm” baskılarına maruz kalmaya devam ediyor.

İki sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden son bölümüne kadar kanalın en sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran Gönül Dağı dizisi, bu başarısında büyük katkısı bulunan yapımcı firma ve yönetmeni ile de öne çıkmayı başarıyor. Kamera önünden kamera arkasına kadar oldukça emek verildiğini kanıtlayan dizi izleyiciler tarafından büyük destek görmeye devam ederken, dizinin yapımcı firmasından yine TRT’ye ancak bu sefer ana akıma değil dijital platforma yeni bir dizi projesi hazırlığının sürdüğü müjdesi geldi.

Köprü Film tarafından yapılan açıklama ile duyurulmuş olan yeni dijital dizinin, yeni sezona yetiştirileceği düşünülüyor.

Gönül Dağı ile Bir Kere Daha Sevindiler!

Gönül Dağı'nın Ekibinden Yeni Proje! Oyuncular Değişti, Yapımcı ve Yönetmen Aynı Kaldı! - Resim : 1

Daha önce de birçok projeye imza atan Köprü Film ve Gönül Dağı dizisinin yönetmeni Yahya Samancı, özellikle Gönül Dağı dizisi ile adlarını sektörde bir kez daha ancak bu sefer daha yüksek bir ses ile duyurmayı başardı. Hem sezon içinde hem de sezon aralarında hazırladıkları özel bölümler ile izleyicinin takdirlerini toplayan yapımcı firma ile Samancı, bu kez de TRT’nin dijital platformu için bir araya geldiklerini duyurarak, yeni projelerinin merak edilmesini sağladılar.

8 Bölümlük Dizinin Adı Belli Oldu!

TRT Dijital için çekilecek olan yeni dizinin ismi “Modern Doğu Masalları” olarak duyuruldu. Dizinin, 8 bölüm çekileceği belirtildi.

Dizinin Konusu ve Oyuncuları Açıklandı!

Dizinin, babaları vefat etmiş olan iki kardeşin yaşadıklarını konu alacağı açıklanmışken, dizide rol alacak olan üç isim de belli oldu. Açıklanan isimler ise şu şekilde:

  • Feyyaz Duman, Semih Ertürk, Mehmet Atay
Etiketler: gönül dağı, dizi