Gönül Dağı’nda yaprak dökümü başladı! Gülsim Ali’den sonra şimdi de o isim diziden ayrıldı…

TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Gönül Dağı dizisi, 2. sezon finalinde başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan ile yollarını ayırmıştı. İzleyicileri üzen bu ayrılığın ardından sezon arasında dizide herkesi şok eden bir ayrılık daha yaşandı.

Gönül Dağı’nda yaprak dökümü başladı! Gülsim Ali’den sonra şimdi de o isim diziden ayrıldı…

TRT 1 ekranlarında Ekim 2020’den bu yana izleyicisi ile buluşan Gönül Dağı dizisi, her bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyerek 2 sezon boyunca reytinglerde rekor üstüne rekor kırdı. Sevilen dizi, samimi hikayesi ile ön plana çıkarak izleyicilerin dikkatini çekerken, geçtiğimiz haftalarda dizi 2. sezon finalini yaptı. Dizinin sezon finalinde, başrol oyuncularından, dizide “Dilek” karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, acıklı bir şekilde diziye veda etti. İzleyicileri adeta kahreden bu ayrılığın ardından Gönül Dağı dizisinde, sezon arasında bir üzücü ayrılık daha yaşandı.

Gönül Dağı’nda Bir Ayrılık Daha

Gönül Dağı izleyicilerinin bildiği gibi Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı “Dilek” karakteri, dizinin sezon finalinde senaryo gereği dağdan yuvarlanan kayanın altında kalarak ölmüş ve hikayeden ayrılmıştı. Bu üzücü ayrılığın ardından yeni sezonda hikayesinin nasıl ilerleyeceği merak edilen Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık haberi de ünlü oyuncu Eser Eyüboğlu’ndan geldi. Dizide “Müzisyen Selami Fersoy” karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu’nun, sezon arasında Gönül Dağı projesinden ayrıldığı öğrenildi.

Eyüboğlu’nun Gönül Dağı Macerası Bitti

Gönül Dağı’nda yaprak dökümü başladı! Gülsim Ali’den sonra şimdi de o isim diziden ayrıldı… - Resim : 1

Eser Eyüboğlu, “Benzemez Kimse Sana” isimli müzik ve eğlence programında adını kitlelere duyurmayı başarmış ve ardından dizi sektörüne adımını atmıştı. Gönül Dağı dizisinde “Selami” karakteriyle 2 sezon boyunca izleyicilere güzel anlar yaşatan Eser Eyüboğlu’nun diziye veda ettiği öğrenildi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Eyüboğlu, çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam eden Gönül Dağı dizisinden ayrıldı. Gönül Dağı dizisi ile geniş kitlelere ulaşan Eser Eyüboğlu, öte yandan Ege’nin Hamsisi, Şevkat Yerimdar, Cingöz Recai, Oflu Hoca’nın Şifresi 2 ve Mandıra Filozofu gibi yapımlarda da rol almıştı.

Eser Eyüboğlu Kimdir?

Eser Eyüboğlu, 1984 yılında Bursa’da doğdu. Bilkent Üniversitesi’nden mezun olan Eyüboğlu, “Benzemez Kimse Sana” isimli yarışma programında yarışmacı olarak yer almış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Doksanlar dizisinde “Necmettin” karakterine hayat veren ve aynı zamanda tiyatro sanatçısı olan Eser Eyüboğlu aynı zamanda piyano, yan flüt, bağlama, ney, akordeon, klarnet, dilli kaval çalıyor.