Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı 2023-2024 oyuncu kadrosu İşte oyuncu kadrosu, konusu ve ayrılan isimler

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, 4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak ve kasabaya yeni karakterler gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise bazı değişiklikler olacak. Diziden ayrılan ve katılan isimler belli oldu. Peki Gönül Dağı'nın yeni sezonunda neler yaşanacak?

Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı 2023-2024 oyuncu kadrosu İşte oyuncu kadrosu, konusu ve ayrılan isimler

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan bir dizi olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Dizinin başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi usta isimler yer alıyordu.

BEKLENMEDİK AYRILIK!

Dizinin 4. sezonunda ise beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Zahide’yi canlandıran Ecem Özkaya, diziden ayrıldığını açıkladı. Özkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Gönül Dağı’na veda ettim. Bu güzel hikayede yer aldığım için çok mutluyum. Çok güzel anılarla dolu bir set oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Özkaya, diziden ayrılma sebebini ise yeni projelerine odaklanmak olarak açıkladı. Özkaya, “Yeni projelerim var. Onlara yoğunlaşmak istiyorum. Ayrıca kendi işimi de kuruyorum. Bir kafe açacağım yakında. Hem oyunculuk hem de işletmecilik yapacağım” diye konuştu.

Özkaya’nın diziden ayrılması, izleyicileri üzdü. Zahide karakterinin dizideki akıbeti ise merak konusu oldu. Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz ise Zahide karakterinin ölmediğini ve ileride geri dönebileceğini söyledi.

 Gönül Dağı Zahide neden ayrıldı?

Cevap: Gönül Dağı Zahide, diziden ayrılma sebebini yeni projelerine odaklanmak olarak açıklamıştır.

Gönül Dağı Zahide öldü mü?

Cevap: Gönül Dağı Zahide ölmemiştir. Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Zahide karakterinin ileride geri dönebileceğini söylemiştir.

Diziden ayrılan bir diğer isim ise Gülsüm Ali İlhan oldu. İlhan, dizide Taner’in eşi Dilek rolünü üstleniyordu. İlhan’ın diziden çıkış sebebi ise belli değil. Ancak İlhan’ın başka bir diziye geçeceği iddia ediliyor.

 

Gönül Dağı kadrosuna katılan yeni isimler ise şöyle:

  • Serkan Kuru: Doktor Kenan rolünü oynayacak olan Serkan Kuru, kasabada yeni bir hekim olarak görev yapacak.
  • Zümre Meğreli: Kasabaya yeni gelen bir gazeteci olan Zümre Meğreli, kasabanın sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak.
  • Utku Ateş: Kasabanın yeni öğretmeni olan Utku Ateş, kasaba halkının hayatına dokunacak.
  • Ulviye Karaca: Gönül Dağı dizisinde Gülsüm öğretmen rolünü üstlenecek olan Ulviye Karaca, kasabadaki çocuklara eğitim verecek.
  • Halil Balkanlar: Dizide Serdar’ın babası rolünü oynayacak olan Halil Balkanlar, kasabada yeni bir krize sebep olacak.

     

    Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak?

    Cevap: Gönül Dağı'nın 104.yeni bölümüyle 9 Eylül Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak

    Gönül Dağı yeni sezon konusu nedir?

    Cevap: Gönül Dağı yeni sezonunda 8 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak ve kasabada yeni olaylar gelişecek. Kasabaya gelen yeni karakterler, kasabanın sakinlerinin hayatlarını değiştirecek. Ayrıca Taner, Ramazan ve Veysel’in çocukları da büyüyecek ve yeni maceralara atılacaklar.

Etiketler: gönül dağı