Gönül Dağı dizisinde adeta deprem! İki başrol birden önce gidecek sonra geri dönecek!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi Gönül Dağı'nda iki başrol oyuncusunun diziden ayrılacağı bilgisi paylaşıldı. Gelen iddialar dizinin sevenlerini üzecek!

Gönül Dağı dizisinde adeta deprem! İki başrol birden önce gidecek sonra geri dönecek!

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle her Cumartesi akşamı buluşan Gönül Dağı dizisinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sürekli olarak yeni gelişmeler ile medya gündeminin üst sıralarında yer almayı başaran Gönül Dağı dizisine ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelen son bilgiler kapsamında ise diziden iki başrol oyuncusunun ayrılacağı paylaşıldı. Henüz iddia niteliğinde olan bu bilgiler ise gündemi derinden sarstı.

Yayınlanmış olan 76'ncı bölümü ile gündeme gelen ve hayranlarının akıllarında soru işaretleri bırakan Gönül Dağı dizisinde yaşananlara ve yaşanacaklara ilişkin detaylar haberin devamında Medya Haber'de...

GÖNÜL DAĞI'NDA İKİ AYRILIK BİRDEN

3 sezondur TRT 1 ekranlarında yayın hayatını sürdüren ve Cumartesi akşamları reyting listelerini alt üst eden başarılı televizyon dizisi Gönül Dağı ile ilgili son zamanlarda ortaya atılan iddialar dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak yayınlanan 76'ncı bölümü ile de Gönül Dağı dizisi bir kez daha gündemin üst sıralarına oturdu. 

Eser Eyüboğlu, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Berk Atan, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar ve Ege Aydan gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan bölümünde Ramazan ve Asuman'ın ayrılığı görenleri şaşırttı. Kamu personeli olarak görev yapan Asuman'ın Erzurum'a tayin olması sonrasında Ramazan, Asuman'ı bu karardan döndürmek için büyük çaba harcadı. Ancak Ramazan'ın bu çabaları karşısında Asuman hiçbir şey yapamadı.

Yayınlanacak olan bir sonraki bölümde ise Ramazan ile Asuman'ın Erzurum'a birlikte gitme kararı alacakları öne sürüldü. Asuman'ın Erzurum görevi için Ramazan'ın kendisinin peşinden gideceği açıklaması dikkatleri üstüne çekerken Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun hayat verdiği karakterlerin diziden ayrılacağı ve bir süre sonra tekrar diziye döneceği öne sürüldü.

Konuya ilişkin asıl gelişmeler ise önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölüm ile izleyicilere gösterilecek.

Etiketler: gönül dağı, trt1