Gönül Dağı 106.bölüm izle: Gönül Dağı son bölüm canlı full izle Youtube'den tek parça izle!

TRT’nin en çok izlenen dizisi Gönül Dağı, 106. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluştu. Dizinin son bölümünü kaçıranlar veya tekrar seyretmek isteyenler, Gönül Dağı, 106. bölümü nereden izleyebilirim diye araştırıyor. Gönül Dağı, 106.bölümüne ait TEK PARÇA FULL İZLE linkleri haberimizin sonunda sizleri bekliyor.

Sitene Ekle

  1. Gönül Dağı Tek Parça Full İzle: TRT’nin en çok izlenen dizisi Gönül Dağı, 106. bölümüyle bu akşam seyircilerle buluştu. Dizinin son bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler, Gönül Dağı’nın 106. bölümünü tek parça ve full olarak buradan izleyebilirler. Gönül Dağı dizisi, her cumartesi akşamı ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir yapım olarak dikkat çekiyor. Bu akşam saat 20.00'de TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan 106. bölümünde Veysel'im akıbeti merak ediliyor.

GÖNÜL DAĞI 106.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gönül Dağı'nın 106. bölümüne dair heyecan dorukta. Roket parçasının patlaması sonucu ağır yaralanan Veysel hastaneye kaldırılır. Veysel yaşayacak mı? Taner, Veysel'in yaralanmasından dolayı kendini suçlayarak bir karar alır. Taner'i kim durduracaktır? Selma annesinin ısrarıyla görücü usulü buluşmaya gitmeyi kabul eder. Selma'yı başka bir adamla kim görecektir? Ciritçi kendisine emanet olan koyunlardan birinin eksik olduğunu fark eder. Ciritçi kayıp olan koyunu bulabilecek midir?.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜ NASIL İZLERİM?

Gönül Dağı'nın bu akşamki bölümünü izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıları kullanabilir.

GÖNÜL DAĞI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN