Gökhan Türkmen affetmedi! Aleyna Tilki'yi sahnesine davet eden usta sanatçı Selda Bağcan'ı, reklam yapmak ile suçladı!

Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de konser veren usta sanatçı Selda Bağcan, kendisini dinlemeye gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi sahneye davet ederek onun ile birlikte düet yaptı. Düetleri çok konuşulan ikili, meslektaşları Gökhan Türkmen tarafından sert eleştirildi. İşte sahnede yaşananlara ve Gökhan Türkmen’in sert sözlerine ilişkin ayrıntılar…

Gökhan Türkmen affetmedi! Aleyna Tilki'yi sahnesine davet eden usta sanatçı Selda Bağcan'ı, reklam yapmak ile suçladı!

30 yılı aşkındır sahnelerde olan ve yalnızca yurtiçinde değil yurtdışında da sayısız konsere çıkarak sevenleri ile buluşan usta sanatçı Selda Bağcan, 2022 yılında da en çok konuşulan ünlü isimlerden birisi olmaya devam ediyor.

Farklı ses tonu, gönülden seslendirdiği şarkıları ve duruşu ile her dönemde olduğu gibi bu dönemde de örnek alınması gereken sanatçıların başında gelen usta sanatçı Selda Bağcan, şarkıcıların en büyük arenalarından birisi olan Harbiye’de yeni bir konser verdi. Seslendirdiği şarkılar ve tavrı ile kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşatan Selda Bağcan, bu popülerliğinin sebebini bir kere daha kanıtlamış oldu.

Selda Bağcan’ı dinlemeye gelen isimler arasında tanıdık bir sima da vardı. Bağcan’a duyduğu hayranlığı her fırsatta dile getiren hatta Bağcan’ın, dinlediği tek Türk şarkıcı olduğunu ifade eden Aleyna Tilki, hayranı olduğu sanatçıyı dinlemek için en ön sırada yer aldı. Aleyna Tilki’yi dinleyicilerin arasında fark eden Selda Bağcan ise Tilki’yi sahneye davet etmeden yapamadı.

Selda Bağcan’ın genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi sahneye davet etmesi birçok kişi tarafından “destek” olarak görülse de bu durumu ağır eleştirenler de kendilerini gösterdi. O isimlerden birisi ise sevilen şarkıcı Gökhan Türkmen oldu. Türkmen, Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir gönderi paylaşarak Selda Bağcan’ı suçladı.

SAHNEYE DAVET ETTİ!

Gökhan Türkmen affetmedi! Aleyna Tilki'yi sahnesine davet eden usta sanatçı Selda Bağcan'ı, reklam yapmak ile suçladı! - Resim : 1

Harbiye’de konser veren Selda Bağcan, kendisini dinlemeye gelen ve kendisine olan hayranlığından haberdar olduğu genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi sahneye davet ederek beraber şarkı söyledi.

“SOĞUK SU İÇMEM GEREK!”

Verdiği röportajlarda ve sosyal medya paylaşımlarında Selda Bağcan’a olan hayranlığını sık sık dile getiren Aleyna Tilki, Bağcan’ın kendisini sahneye davet etmesinden sonra “içeride soğuk su içmem gerek, dizlerim titriyor” cümlesini kurarak heyecanını dile getirdi.

GÖKHAN TÜRKMEN’DEN AĞIR ELEŞTİRİ!

Selda Bağcan’ın Aleyna Tilki’yi sahneye davet etmesini doğru bulmayan Gökhan Türkmen, Instagram hesabından şu sözleri paylaştı: “Ülkede müziğini ve kendisini tanıtabilmek için uğraşan onca genç varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni elbette vardır. Güzel reklam. Biz anlayamayız!”