Giydiği kıyafet resmen olay oldu! Ünlü mankenin transparan elbisesi gündem yarattı! Adeta yıllara meydan okuyor…

Detoks için çok Bodrum’u tercih eden İngiliz top model Kate Moss, yıllara meydan okuyan fiziği ile gündem oldu. Özel bir geceye katılan Kate Moss, transparan elbisesiyle geceye damgasını vurdu!

Giydiği kıyafet resmen olay oldu! Ünlü mankenin transparan elbisesi gündem yarattı! Adeta yıllara meydan okuyor…

Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden ünlü İngiliz top model Kate Moss görenleri kendine hayran bıraktı. Özel bir geceye katılan ve transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken 48 yaşındaki model, iddialı tarzı ile gündem oldu. Yıllar meydan okuyan fiziği ise dikkatlerden kaçmadı.

Tüm zamanların en iyi modellerinden biri olarak gösterilen Kate Moss, son günlerde erotik pozlarıyla gündeme gelen kardeşi Lily Moss yüzünden gündeme ilk sıralarda yer alıyor. Kardeşinin bu hareketini de onaylamadığını dile getiren Kate Moss’un son görüntüsü ise gündem oldu.

TRANSPARAN ELBİSESİYLE GECEYE DAMGASINI VURDU

Giydiği kıyafet resmen olay oldu! Ünlü mankenin transparan elbisesi gündem yarattı! Adeta yıllara meydan okuyor… - Resim : 1

Dünyanın önde gelen başarılı modellerinden Kate Moss, 1990’lı yıllarda başladığı modellik kariyerinde sayısız başarıya imza attı. Dönemin güzellik standartlarının dışında görülmesiyle birçok kesimden eleştiri de alan Moss, buna rağmen ikonlaşan isimler arasında yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde özel bir geceye katılan Kate Moss, transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Sütyen giymeyi tercih etmeyen Moss, yıllara meydan okuyan fiziği ile magazin gündeminde ilk sıraya yerleşti. Yeşil renk elbisesiyle dikkat çeken model ayakkabı detaylarıyla da ilgi gördü.

ÜNLÜ İSİMLERLE POZ VERDİ!

New York’un Modern Sanat Müzesi’nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Kate Moss, kıyafetiyle ve güzelliği ile burada herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. 48 yaşındaki modelin yıllara meydan okuyan fiziği ise gündem oldu. Cesur elbisesinin yanı sıra parlak gümüş avize küpe ve çantasıyla da dikkat çekti.

Gecede önemli isimlerle beraber poz veren Kate Moss, Hailey Bieber, Amber Valletta ve Anthony Vacerello gibi isimlerle birlikte poz verdi. Magazin dünyasında bir süredir kardeşi Lilly Moss’un paylaşımları ile gündeme gelen Kate Moss, katıldığı gecede şıklığı ve güzelliği ile gündem de ilk sırada yerini aldı. Cesur kıyafetiyle geceye damga vurmayı başardı.