“Gibi” dizisinin hayranlarına müjde! 3'üncü sezonun yayın tarihi sonunda belli oldu!

Son dönemlerin en popüler dijital projelerinden birisi olan “Gibi” isimli dizi, sezon finalinin ardından devam edip etmeyeceği konusunda oldukça büyük tartışmalara sebep olmuştu. Hayranlık ile takip ettikleri dijital dizinin yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceğini merak eden izleyicilere sonunda bekledikleri haber verildi. Dizi yapımı, Gibi’nin yeni sezonun yayın tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar…

“Gibi” dizisinin hayranlarına müjde! 3'üncü sezonun yayın tarihi sonunda belli oldu!

Ana akım medyada yayınlanan dizi projeleri, uzun süredir izleyiciler tarafından çok daha az seyredilmeye başlandı. RTÜK engelleri, benzer konulara sahip olan içerikler, projelerde hep benzer isimlerin yer alması ve daha pek çok değişken çerçevesinde izlenme oranları düşen ana akım projeleri hem izleyicileri hem de oyuncuları dijital platformlara yönlendirdi.

Televizyona iş yapmanın çalışma şartları açısından oldukça ağır olduğunu dile getiren oyuncular, son dönemlerde giderek popülerleşen dijital platformlar ile anlaşmaya başladılar. RTÜK engeli olmadan performans sergilemeyi ve çok daha makul çalışma saatlerine sahip olmayı tercih eden oyuncular, ana akım medya ile anlaşma yapmamaya başladı. Bu kapsamda oyuncuların el sıkıştıkları platformlardan birisi de sahibinin Acun Ilıcalı olduğu yerli dijital platform “Exxen” olarak öne çıktı.

Geçtiğimiz sene Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından hazırlanan Exxen platformu, kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından en çok tercih edilen dijital platformlardan birisi olmayı başardı. Hem abonelik ücretleri hem de içerisinde yer alan içerikleri ile dikkat çeken Exxen, “Gibi” isimli dizi ile popülerliğini arttırdı.

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrollerinde yer aldığı Gibi dizisi, geçtiğimiz aylarda 2’inci sezonunun final bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Bir süredir Gibi’nin 3’üncü sezonunun çekilmeyeceğine dair iddialar ile gündeme gelen dijital içerik, sonun beklenen haberi hayranları ile paylaştı.

ÜÇÜNCÜ SEZON GELİYOR!

“Gibi” dizisinin hayranlarına müjde! 3'üncü sezonun yayın tarihi sonunda belli oldu! - Resim : 1

Bir süredir sezon tatilinde olan ve 3’üncü sezonunun çekilip çekilmeyeceği konuları ile gündeme gelen Gibi dizisinde müjdeli haber geldi. Yapılan açıklamalara göre dizinin yeni sezonu için hazırlıklar başladı.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Gibi dizisinin yeni sezonuna ilişkin tarih açıklaması yapıldı. Resmi açıklamaya göre dizinin 3’üncü sezonunun ilk bölümü, 7 Ekim tarihinde yayınlanacak.

YİNE EXXEN’DE YAYINLANACAK!

Dizi yönetiminden gelen bilgilere göre Gibi bu sezon da Exxen’de yayınlanacak.