Gençlerbirliği eski Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ile anlaştı

Kara kızıl Ankara ekibi yeni teknik direktör Mustafa Dalcı'yı resmi olarak açıkladı. Bu sezon kuruluşunun 100'üncü yılında şampiyonluk yaşamak isteyen Başkent ekibi ne yazık ki hayallerinden çok uzak bir şekilde lige başladı. şimdiye kadar 10 maçtır kazanamayan kırmızı karalılar yeni teknik direktörü duyurdu.

Gençlerbirliği eski Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ile anlaştı

Cumhuriyetin ve kulübün 100. yılında şampiyonluk yaşayarak kupa kaldırmak isteyen Gençlerbirliği'nde işler beklendiği gibi gitmedi. Son 10 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Gençlerbirliği yeni teknik direktörlerini resmi olarak açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'den düşmüş olan Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'de karşılaştığı son 10 maçta galibiyet yüzü göremezken yarın yapılacak olan imza töreni ile takımın başına Mustafa Dalcı'nın getirileceği de resmen açıklanmış oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN BAŞINA MUSTAFA DALCI GELDİ!

Spor Toto 1. Lig'de işlerin yolunda gitmemesi ile Ankara ekibi arayışlarına bir süre önce başlamıştı. Teknik Direktör Taşkın Aksoy ile yollarını ayıran kara kızıl ekip, geçtiğimiz yıl Ankaragücü'nün çalıştırmış ve takımıyla şampiyonluk yaşamış olan Mustafa Dalcı ile anlaştı. Dalcı son olarak geçtiğimiz sezon sarı lacivertli Ankaragücü'nü şampiyon yapmış ve bu sezona da takımının başında başlamıştı. Ancak ilk üç haftada alınan kötü sonuçlar sonrasında dördüncü haftada alınan 4-1'lik Fatih Karagümrük mağlubiyeti sonrası teknik adam ile Ankaragücü yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz sezon ezeli rakibi ebedi dostunu şampiyon yapan Dalcı bu sezon da Gençlerbirliği'nin başında saha kenarında olacak. 

Yarın Ankara'da, İlhan Cavcav tesislerinde gerçekleştirilecek olan imza töreni sonrasında Mustafa Dalcı görevine başlayacak.