Genç oyuncu ve şarkıcı Ecem Koyunlu'nun başı, takipçileri ile dertte! Tam 400 kez suç duyurusunda bulundu, vazgeçiremedi!

Fenomen dizi Arka Sokaklar’da canlandırdığı karakterler ile oyunculuk sektörüne adım atan, aynı zamanda da şarkıcılık yapan genç yetenek Ecem Koyunlu, sosyal medya kullanıcıları ile başının dertte olduğunu ifade etti. Sosyal medya üzerinden cinsel tacize maruz kaldığını ifade eden Koyunlu’nun, bu duruma ilişkin tam 400 kez suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Genç oyuncu ve şarkıcı Ecem Koyunlu'nun başı, takipçileri ile dertte! Tam 400 kez suç duyurusunda bulundu, vazgeçiremedi!

Geçtiğimiz aylarda, tam 16 yıldır ekranlarda olan ve eylül ayı itibari ile 17’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkacak olan fenomen dizi Arka Sokaklar’ın kadrosuna dahil olan ve ara ara küçük rollerde izleyicinin karşısına çıkan Ecem Koyunlu, böylelikle oyunculuk sektörüne adımını atmış oldu. Oyunculuğun yanında şarkıcılık da yapan ve genç yaşına rağmen bunca meziyete sahip olması sebebi ile övgüler alan Ecem Koyunlu, bu kez yetenekleri ile değil, özel hayatı ile gündeme geldi.

Yavaş yavaş sektörde yol almaya başlayan ve yıldızı da giderek parlayan 27 yaşındaki şarkıcı- oyuncu Ecem Koyunlu hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Koyunlu’nun, sosyal medya hesapları üzerinden cinsel tacize maruz kaldığı ve bu durumun uzun bir süredir yaşandığı öğrenildi. Şarkıcı- oyuncu Ecem Koyunlu’nun maruz kaldığı taciz sonrasında savcılığa suç duyurularında bulunduğu ve bir suç duyurusu sonucunda bir kişinin gözaltına alınarak ifadesinin alındığı bildirildi.

CİNSEL TACİZE MARUZ KALDI!

Facebook ve Instagram üzerinden kendisine cinsel fotoğrafların atıldığını ve cinsel içerikli mesajların yollandığını belirten şarkıcı- oyuncu Ecem Koyunlu, bu tarz mesajlara cevap vermiyor olmasına rağmen arkasının kesilmediğini ifade etti. Bir süredir buna benzer durumlar ile mücadele etmeye çalıştığını belirten Ecem Koyunlu, dilekçesine psikolojisinin de bozulduğunu yazdı.

TAM 400 ADET SUÇ DUYURUSU!

Genç oyuncu ve şarkıcı Ecem Koyunlu'nun başı, takipçileri ile dertte! Tam 400 kez suç duyurusunda bulundu, vazgeçiremedi! - Resim : 1

Taciz mesajlarına karşılık sessiz kalmayan Ecem Koyunlu’nun, kısa zaman içerisinde tam 400 kez savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

3 YIL HAPİS İSTEMİ!

Bir sosyal medya kullanıcısı için yaptığı suç duyurusundan sonra savcılığın harekete geçmesi üzerine, Mehmet V. isimli sosyal medya kullanıcısı gözaltına alındı. Mehmet V. hakkında “cinsel taciz” suçundan 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Etiketler: ecem koyunlu, taciz