Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya kullanıcılarını kahkahaya boğdu! Kendisini satışa çıkardı: "Bir saat, 1000 dolar!"

Son dönemlerin en gözde genç oyuncularından birisi olan Mert Yazıcıoğlu, pek de aktif olarak kullanmadığı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Genç oyuncu, paylaşımına uyguladığı fotoshop ile herkesi güldürmeyi başardı. İşte Mert Yazıcıoğlu’nun herkese kahkaha attıran yeni paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya kullanıcılarını kahkahaya boğdu! Kendisini satışa çıkardı:

Uzun yıllar önce oyunculuk sektörüne adım atan ve genç yaşına rağmen sayısız dizi ve film projesinde yer almayı başaran başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, son dönemlerde sergilediği duruş ve canlandırdığı karakterlere verdiği efsanevi hayatlar ile yapımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Mütevazi bir hayat süren ve genç yaşına rağmen oldukça ağırbaşlı hareketleri ile dikkat çekmeyi başaran yetenekli oyuncu, kendisi gibi oyunculuk yapan Afra Saraçoğlu ile yaşadığı ilişki ile de magazin gündemi tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

2 yılı aşkın süredir Afra Saraçoğlu ile birliktelik yaşayan ve oldukça sempatik tavırları ile hem takipçilerinin hem de magazin basınının dikkatlerini çekmeyi başaran Mert Yazıcıoğlu, bir süredir ekran projelerinden uzak kalmayı tercih ederek kendisine hasret bıraktı. Yeni sezonda bir televizyon projesinde yer alıp almayacağı merak konusu olan ve kendisini oldukça özleten Mert Yazıcıoğlu, pek de aktif olarak kullanmadığı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım sonrasında sosyal medyanın gündemine oturan ve tüm ilginin kendisinin üzerinde toplanmasını sağlayan başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, esprili kişiliğini yeni paylaşımı ile bir kez daha ortaya koydu.

MERT YAZICIOĞLU’DAN YENİ PAYLAŞIM!

Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya kullanıcılarını kahkahaya boğdu! Kendisini satışa çıkardı: "Bir saat, 1000 dolar!" - Resim : 1

Özel hayatında oldukça esprili bir kişiliğe sahip olduğu bilinen ancak rol aldığı projelerde daha çok dramatik karakterlere hayat veren 1993 doğumlu Mert Yazıcıoğlu, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında bir zincir marketin indirimli ürün kataloğuna eklenmiş olan ve sonrasında eklemenin shop ile yapıldığı öğrenilen “psikolog seansı” satışını hedef alan Mert Yazıcıoğlu herkesi güldürdü.

KENDİSİNİ EKLEDİ!

Marketin söz konusu shoplu görseline kendi fotoğrafını ekleyen Mert Yazıcıoğlu, “aktör, sınırlı stok” notunu düştü.

FİYAT VERDİ!

Fotoğrafını koyduğu market kataloğuna fiyat ekleyen Mert Yazıcıoğlu, saatine 1000 dolar yazarak herkesi güldürdü.