Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023: Kim Elendi, Altın Bilezik Sahibi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta Haftanın Puan Durumu ve Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta’da haftanın birincisi ve elenen ismi bilmek istiyorsunuz. Kanal D’nin popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta, bugün haftanın final bölümü ile seyircileriyle buluşuyor. Haftanın birincisi hem altın bilezikleri hem de çeyrek altını kazanacak. Programın sadık izleyicileri günün ve haftanın sonuçlarını merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 6 Ekim 2023 puan durumu ve detaylar…

Gelinim Mutfakta 6 Ekim 2023: Kim Elendi, Altın Bilezik Sahibi Kim Oldu? Gelinim Mutfakta Haftanın Puan Durumu ve Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’da haftanın son günü geldi. Sunuculuğunu Nursel Ergin’in üstlendiği programda, gelinler yemek yaparken kayınvalideler de puan veriyor. Haftanın finalinde 10 altın bileziği, çeyrek altını ve elenen isimler belli olacak. İşte Gelinim Mutfakta 6 Ekim’de yaşananlar…

10 ALTIN BİLEZİĞİ KAZANAN GELİN KİM?

Gelinim Mutfakta’da haftanın birincisi olan gelin, 10 altın bileziği koluna takacak. Bu büyük ödülü kazanan gelin henüz açıklanmadı. Ancak geçen hafta şampiyon olan gelin Tuğba Erurul idi.

ÇEYREK ALTINI KAZANAN GELİN KİM?

Gelinim Mutfakta’da her gün birincilik için yarışan gelinlerden biri, çeyrek altını almaya hak kazanıyor. Bugün çeyrek altını kazanan gelin de henüz belli değil. Dün ise çeyrek altının sahibi Özlem olmuştu.

BU HAFTA YARIŞMADAN ELENEN GELİN VE KAYINVALİDESİ KİM?

Gelinim Mutfakta’nın hafta finalinde en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi yarışmaya veda ediyor. Bu hafta elenen isimler henüz duyurulmadı. Geçen hafta ise Şaheste Hanım ve gelini Melike yarışmaya elenmişti.

PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta’da 6 Ekim 2023 puan durumu henüz netleşmedi. Ancak geçen haftanın son günü (29 Eylül 2023 Cuma) puan durumu şöyleydi:

Tuğba: 20 + 13 = 33

Gizem: 14 + 5 = 19

Melike: 11 + 7 = 18

Özlem: 5 + 23 = 28