Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan fenomen Naz Mila, son paylaşımıyla bir kez daha ilgi odağı oldu. Geçmişte Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği İzdivaç programında yer alarak Hanife Gürdal ile tanınmış olan Naz Mila, bu kez derin göğüs dekoltesiyle çektiği bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti.

Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi

Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı izdivaç programı ile ünlenen Naz Mila, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemde. Fenomen gelin adayı sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Yıllar önce katıldığı bir televizyon programı ile hafızlara kazınan Naz Mila, hesabında paylaştığı cesur pozlar ile takipçilerini büyüledi. Paylaşımı ile kısa süre içerisinde takipçilerinden büyük ölçüde beğeni toplamayı başardı. İşte o pozlar…

Sosyal medya hesabından yaptığı çeşitli paylaşımlar ile gündemde kalmayı sürdüren fenomen gelin yine gündeme gelmeyi başardı. Geçmişte Zuhal Topal’ın Fox TV ekranlarında sunuculuğunu yaptığı İzdivaç programında katılan ve Hanife Gürdal ile gündeme gelen Naz Mila bu defa paylaştığı fotoğraf ile okları üzerine çekti. Göğüs dekolteli elbisesi ile poz veren fenomen gelin yine olay oldu.

Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi - Resim : 1

Katıldığı izdivaç programında güzelliği ve sivri çıkışları ile ünlenen Naz Mila, program bitse de adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Magazin gündeminde sıklıkla yer alan güzel isim, hayranlarının sıkı takibinde. Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşım ile takipçi kitlesini daha da artıran Naz Mila’nın her hareketi büyük etki yaratıyor.  

 Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi - Resim : 3

Bu defa yaptığı paylaşım tartışmaların da fitilini yaktı. Dekolteli elbisesi ile fotoğraf paylaşan Naz Mila takipçilerini birbirine düşürdü. Çok kısa sürede fotoğrafına beğeni ve yorum yağmuru başladı.

Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi - Resim : 4

Gelin Adayı Naz Mila Gögüs Dekolteli Yeşil Elbisesi İle Gündeme Geldi - Resim : 6

Etiketler: naz mila