Geçtiğimiz Günlerde Oyuncu Demet Özdemir ile Nişanlanan Şarkıcı Oğuzhan Koç'un Müezzinlik Yapmış!

Bir süre önce oyuncu Demet Özdemir ile nişanlanarak evlilik yolunda ki ilk adımını atan şarkıcı Oğuzhan Koç’un, bir zamanlar müezzinlik yaptığı ortaya çıktı. İşte Oğuzhan Koç’un ilginç kariyer yolculuğuna ilişkin ayrıntıları içeren haberin devamı…

Geçtiğimiz Günlerde Oyuncu Demet Özdemir ile Nişanlanan Şarkıcı Oğuzhan Koç'un Müezzinlik Yapmış!

Geçtiğimiz günlerde bir süredir beraber olduğu oyuncu Demet Özdemir ile nişanlanan şarkıcı Oğuzhan Koç, kariyer yolculuğu ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının, bir zamanlar müezzinlik yaptığı ortaya çıktı.

Oğuzhan Koç Kimdir?

Şimdilerin popüler isimlerinden birisi olan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan’ın Refahiye ilçesinde doğdu. 1992 yılında Erzincan’da yaşanan büyük depremden sonra Bursa’ya taşınan ünlü şarkıcı, uzun bir süre boyunca ailesi ile birlikte orada yaşadı. Çok küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi bulunan ünlü şarkıcı, 8 yaşında iken Bursa Devlet Konservatuvarı öğretmenlerinden dersler almaya başladı. Lise hayatına Gazi Anadolu Lisesi’nde devam eden Koç, orada da müzik ile ilgilenmeye devam etti. Sonrasında Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünü kazanan Koç, 1 yıl sonra okulunu bırakarak 2005 yılında yakın arkadaşı Eser Yenenler’in İstanbul’daki evine taşındı.

Kariyer Hayatı Oyunculuk ile Başladı!

Geçtiğimiz Günlerde Oyuncu Demet Özdemir ile Nişanlanan Şarkıcı Oğuzhan Koç'un Müezzinlik Yapmış! - Resim : 1

İstanbul’a geldikten sonra Yılmaz Erdoğan’ın Neşeli Hayatlar isimli filminde rol alan ve BKM ekibinin kadrosuna dahil olan Oğuzhan Koç, BKM kariyeri boyunca sayısız skeçte rol aldı. Hem skeç yazan hem de skeçlerde oynayan Oğuzhan Koç, o dönem içerisinde birtakım telif hakları sebebi ile skeçlere şarkı bulunamadığını ve bu sebeple de skeçlerde çalınacak şarkıları kendisinin bestelediğini belirtti. Sesi ile Çok Güzel Hareketler projesinde de dikkat çekmeyi başarmış olan Koç, Ferhat Göçer’e verdiği Gül Ki Sevgilim isimli şarkı ile şarkıcılık kariyerine adım attı.

Müezzinlik Yapmış!

Şu sıralar kendi kariyer yolculuğuna başarılı bir şekilde devam eden ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un, bir zamanlar müezzinlik yaptığı öğrenildi. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte oturduğu sitenin merkeze uzak olması ve sitenin müezzininin de yaşlı olması sebebi ile 2 yıl boyunca ramazan aylarında ezan okuyan Oğuzhan Koç, bu bilgi ile hayranlarını şaşırttı.

 

Etiketler: oğuzhan koç