Garsonun başından aşağıya şampanya döken Demet Akalın'a, ünlülerden tepki! Müjde Ar ve Ömür Gedik sessiz kalamadı!

Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda skandal bir olaya imza atan ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisine getirilen şampanyanın tadını beğenmeyerek bardağı garsonun başından aşağıya boşalttı. Demet Akalın’ın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Müjde Ar ve Ömür Gedik’ten tepki gecikmedi. İşte skandal olaya ve verile tepkilere ilişkin ayrıntılar…

Garsonun başından aşağıya şampanya döken Demet Akalın'a, ünlülerden tepki! Müjde Ar ve Ömür Gedik sessiz kalamadı!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan ve içtiği şampanyayı garsonun başından aşağıya döken Demet Akalın, ünlüler camiasından tepki gördü. Müjde Ar ve Ömür Gedik, Akalın’a sert konuştu.

“RESMEN ELMA SUYU GETİRMİŞSİN!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden birisi olan ve uzun yıllardır sergilediği performanslar sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran popçu Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne aldı. Şarkılarını söylediği esnada kendisinde şampanya servisinde bulunan garsonu yanında bekleten ve şampanyanın tadına baktıktan sonra bardağı garsonun başından aşağıya boşaltan Demet Akalın “resmen elma suyu getirmişsin” ifadelerini kullandı. Sonrasında sahneye yeni şampanyanın getirilmesine işaret eden Demet Akalın, sosyal medyaya yayılan görüntülerinin ardından büyük tepki gördü.

Kendisini savunmak amacı ile olayın yayılmasının hemen ardından Instagram hesabından birbirlerinin başından aşağıya şampanya döken Formula- 1 pilotlarının fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, “ilk sahnede hesaplaşacağız” notunu düştü. Akalın’ın bu paylaşımı “hem suçlu hem güçlü” dedirtti.

ÖMÜR GEDİK SERT ÇIKTI!

Garsonun başından aşağıya şampanya döken Demet Akalın'a, ünlülerden tepki! Müjde Ar ve Ömür Gedik sessiz kalamadı! - Resim : 1

Şarkıcı Ömür Gedik de meslektaşı Demet Akalın’ın davranışını sert eleştiren isimlerden birisi oldu. Yeni bir paylaşım yaparak olaya ilişkin tepkisini gösteren Ömür Gedik, şu ifadeleri kullandı: “Garsonun başından aşağıya şampanya dökülmesi gerektiğini söyleyen bir yerde sahne almam. Bunu talep eden bir dinleyici de olsa cevabını veririm. Emekçiler çok kıymetlidir ve sadece baş üstünde tutulurlar.”

MÜJDE AR SESSİZ KALAMADI!

Demet Akalın’ın imza attığı skandal olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından kendisini tutamayan usta oyuncu Müjde Ar, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Akalın’ın yaptığından kendisinin utandığını belirten Ar, şu ifadeleri kullandı: “Sanatçı var, sanatçı var… Kusura bakma Demet Akalın. Ekmek parası için çalışıyor insanlar, rezil olmak için değil. Sen de sonuç olarak ekmek parası için orada varsın.”