Garanti BBVA'dan Esnaf ve KOBİ'lere avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatı! Esnaf ve KOBİ'lere büyük destek!

KOBİ ihtiyaç kredisiyle ilgili esnaf ve KOBİ’lerin tüm finansman ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Esnaf ve KOBİ’leri sevindiren haber nihayet geldi. İşte detaylar…

Garanti BBVA'dan Esnaf ve KOBİ'lere avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatı! Esnaf ve KOBİ'lere büyük destek!

Esnaf ve KOBİ’lerin her türlü finansman, yatırım ve bireysel ihtiyaçlarına yönelik avantajlı oranlar ve uygun ödeme seçenekleriyle Garanti BBVA’dan kredi desteği sunuluyor. Taksitli ihtiyaç kredisi ile Garanti BBVA tarafından esnaf ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Avantajlı oralara sahip ihtiyaç kredisi sayesinde özellikle son dönemde küçük büyük tüm işletmelerin karşılaştıkları finansman sorunlarının çözülmesi hedeflenmektedir. Kolay başvuru olanakları ve uygun kredi koşulları ile esnaf ve KOBİ ihtiyaçları çözüme kavuşturulacak.

EN UYGUN KOBİ İHİTYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA KOBİ İhtiyaç Kredisi kapsamında kolay ve hızlı başvuru seçeneklerini kullanarak işletmelerin birçok farklı tip ihtiyacını karşılaması hedeflenmektedir. Esnaf ve KOBİ’lerin her türlü finansman, yatırım ve bireysel ihtiyaçlarına yönelik uygun ödeme seçenekleriyle sunulacak destek kredisi, işletmelerin rahat bir nefes almasını sağlıyor.

Üstelik şahıs işletmesi olan esnaf ve KOBİ’lerin şubeye bile gitmek zorunda kalmadan başvurularını dijital kanallar üzerinden Garanti BBVA’ya yapmaları mümkündür. Mobil veya internet bankacılığı ile KOBİ İhtiyaç Kredisi başvurusunu yapanlar ilgili koşulları sağlamaları ile anında hesaplarına aktarılan parayı kullanabilirler.

36 AY VADELİ KOBİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA'dan Esnaf ve KOBİ'lere avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatı! Esnaf ve KOBİ'lere büyük destek! - Resim : 1

Her tülü finansman ihtiyaçları için KOBİ ve esnafların kullanabileceği ihtiyaç kredisi, yatırım veya bireysel ihtiyaçlar için de kullanılabilmektedir. 36 aya varan vadelerle destek kredisinden yararlanacaklara cazip geri ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

GARANTİ’DEN 100 BİN TL KOBİ İHTİYAÇ KREDİSİ

36 ay vade seçenekleriyle esnaf ve KOBİ’lerin yararlanabileceği KOBİ İhtiyaç Kredisi kapsamında belirlenen kredi alt limiti 1.000 TL’dir. Her türlü ihtiyaçları için kredi şartlarını sağlayan işletmelerin 1.000 TL’den 100.000 TL kredi üst limitine kadar avantajlı oranlarla finansman kullanmaları sağlanmaktadır.

Ayrıca şubelere de gitmek zorunda kalmadan esnaf ve KOBİ’lerin ister mobil ister internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapmaları sağlanmaktadır. Avantajlı oranlar ve uygun geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanmaktadır.