Garanti BBVA, yeni müşterilerine seslendi: 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınıza faiz uygulanmayacak!

Garanti BBVA, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik faktörlerden ötürü nakde olan ihtiyaçları artan tüketiciler için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka ilgili kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaşırken, söz konusu kampanyanın mevcut müşteriler için değil yeni müşteriler için geçerli olduğunu bildirdi.

Garanti BBVA, yeni müşterilerine seslendi: 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınıza faiz uygulanmayacak!

Garanti BBVA, giderek artan enflasyon karşısında gündelik ihtiyaçlarını karşılamak adına nakit arayışı içerisinde olan tüketiciler için yeni bir ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA MASRAFSIZ FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Tüketicilerin artan nakit ihtiyaçları karşısında daha fazla sessiz kalamayan Garanti BBVA, yeni bir nakit kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında sıfır faiz ve sıfır masraf karşılığında 5 bin TL’ye kadar nakit avans hizmeti sunacağını bildiren banka, kullanılabilecek azami vade sayısını da 6 ay olarak belirledi.

GARANTİ BBVA MASRAFSIZ FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Garanti BBVA, yeni müşterilerine seslendi: 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınıza faiz uygulanmayacak! - Resim : 1

Ülkemizin önde gelen bankalarından olan Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan faizsiz, masrafsız yeni taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak için gerçek müşteri statüsünde olmak gerekmektedir. Tüzel müşterilerin söz konusu kampanyadan yararlanması imkansızdır.

Garanti BBVA, ilgili faizsiz masrafsız yeni taksitli nakit avans kampanyasını, yalnızca yeni müşterileri için geliştirmiştir. Bu kapsamda 7 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez Garanti BBVA’lı olan tüm yeni müşteriler, kampanyadan yararlanma hakkına sahiplerdir.

GARANTİ BBVA MASRAFSIZ FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURUSU

Garanti BBVA’nın düzenlemiş olduğu masrafsız, faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle banka müşterisi statüsüne sahip olmak gerekmektedir. Bu statü için ise bankanın mobil uygulaması üzerinden banka kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Garanti BBVA 31 Ağustos tarihine kadar mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olma sürecini tamamlayan ve kart başvurusu olumlu sonuçlanan tüm yeni müşterilerine, 30 Eylül tarihine kadar sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından yararlanma hakkı tanımaktadır. Bu haktan yararlanabilmek için ise bankanın mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından, “nakit avans” başvurusu yapılması gerekmektedir.

Etiketler: garanti bbva, kredi