Garanti BBVA, yatırım yapmak isteyenler için duyurdu: Bir dükkan ve bir fabrika, piyasanın altında fiyatlardan satışa sunuldu!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Garanti BBVA, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından ötürü yatırım hayallerini ertelemek durumunda kalan yatırımcılara ve potansiyel yatırımcılara seslendi. Banka, iki yeni gayrimenkulün piyasanın altında fiyatlardan satışa çıkarıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar…

Garanti BBVA, yatırım yapmak isteyenler için duyurdu: Bir dükkan ve bir fabrika, piyasanın altında fiyatlardan satışa sunuldu!

Garanti BBVA, ekonomi piyasalarına ve durmadan artan enflasyona bağlı olarak yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer aldı. Banka, iki farklı bölgede bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu.

GARANTİ BBVA’DAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE SATILIK FABRİKA!

Garanti BBVA, artan gayrimenkul fiyatları sonrasında yatırım hayallerini ertelemek durumunda kalan yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar için satılık fabrika ilanı yayınladı. Kocaeli ilinin Kartepe Arslanbey OSB’sinde bulunan 2327 metrekarelik fabrikanın, 60 milyon TL’den satışa sunulmuş olduğu ve fabrikanın hala fiyat tekliflerine açık olduğu belirtildi.

GARANTİ BBVA’DAN SATILIK DÜKKAN İLANI!

Garanti BBVA, yatırım yapmak isteyenler için duyurdu: Bir dükkan ve bir fabrika, piyasanın altında fiyatlardan satışa sunuldu! - Resim : 1

Garanti BBVA, kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyenler veya yalnızca yatırımlık bir dükkan arayışı içerisinde olanlar için de yeni bir gayrimenkul ilanı yayınladı. Banka, Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, Samsun ilinin Terme ilçesinde olduğu öğrenildi. Frenk Mahallesi’nde bulunan 23 metrekarelik dükkan için başlatılmış olan ihalenin taban fiyatı, 175 bin TL olarak duyuruldu.

GARANTİ BBVA GAYRİMENKUL SATIŞI!

Garanti BBVA tarafından satışa sunulan gayrimenkullerden birisine sahip olabilmek için öncelikle satılık ilanlarının yayınlandığı Intengo isimli yasal ihale platformuna kayıt yaptırmak gerekmektedir. Söz konusu kayıt işlemleri için platformun yasal sitesine giriş sağlanmalı ve ardından da açılan ekranda yer alan “üye ol” sekmesinden üyelik işlemleri başlatılmalıdır. İsim, soy isim, cep telefonu, mail adresi gibi gerekli bilgilerin girilmesinin ardından Garanti BBVA tarafından satışa sunulan gayrimenkuller görüntülenebilmekte ve yine aynı ekran üzerinden fiyat teklifi verilebilmektedir.

Garanti BBVA’nın satışa sunmuş olduğu gayrimenkullere ilişkin bilgi almak ve satış sürecine ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen tüketiciler, Intengo platformunun 0212 213 73 00 numaralı cep telefonunu arayabilirler.