Garanti BBVA müşterisi değilseniz, bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kazananlar tam 450 bin TL’lik ödülün sahibi olacak! Üstelik tam 65 kişi kazanabilecek

Yeni banka müşterileri için bir kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, 450 bin TL değerinde Hepsiburada hediye çeki için düğmeye bastı. Garanti BBVA, kampanyaya katılım şartlarını da açıkladı.

Garanti BBVA müşterisi değilseniz, bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kazananlar tam 450 bin TL’lik ödülün sahibi olacak! Üstelik tam 65 kişi kazanabilecek

Bankaların özellikle son zamanlarda gözde kampanyalarından biri olan yeni müşteri kampanyalarının sayısı her geçen gün artmaya devam ederken; bir kampanya da Garanti BBVA’dan geldi. Halihazırda banka müşterilerine avantajlı hizmetler sunmasıyla dikkat çeken Garanti BBVA, bu kez yeni banka müşterileri için çok kazançlı bir kampanyanın startını verdiğini duyurdu.

Avantajlı faiz oranlarından kredi sağlamaktan; yüksek faiz oranlı mevduat hesabı seçeneklerine kadar pek çok konuda avantajlı hizmet sağlayan Garanti BBVA, bu kez yeni banka müşterileri için harekete geçti. Şubeye gitmeye gerek olmaksızın Garanti BBVA üyeliğini başlatacak olan kişilerin katılabileceği bir çekiliş düzenlemiş olan Garanti BBVA, kampanyası kapsamında tam 450 bin TL dağıtacağını duyurdu.

GARANTİ BBVA, 450 BİN TL’LİK ÇEKİLİŞİN STARTINI VERDİ

Garanti BBVA müşterisi değilseniz, bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Kazananlar tam 450 bin TL’lik ödülün sahibi olacak! Üstelik tam 65 kişi kazanabilecek - Resim : 1

Yeni bir çekiliş kampanyasını hayata geçirmiş olan Garanti BBVA, 4 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil ile şubeye gitmeden müşterisi olan 5 kişiye 20 bin TL; 10 kişiye 10 bin TL; 50 kişiye ise 5 bin TL çekilişle Hepsiburada hediye çeki kazandıracağını duyurdu. Garanti BBVA, öte yandan kampanyasının şartlarını da açıkladı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izni ile yeni bir çekiliş başlatmış olan Garanti BBVA, 30 Kasım 2022 saat 23.59’a kadar devam edecek olan çekilişi kapsamında kazanan talihlerin belirleneceği tarihi 23 Aralık 2022 saat 11.00 olarak duyurdu. Kampanya kapsamında Türkiye genelinde IOS veya Android işletim sistemli telefonlarına Garanti BBVA Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirip, uygulama üzerinden Garanti BBVA temassız bireysel müşterisi olanlara 1 çekiliş hakkı sunacağını bildiren Garanti BBVA, bireysel müşteri olduktan sonra 1 adet yeni kredi kartı başvurusu yaptıklarına ise ekstra 1 çekiliş hakkı daha sunacağını vurguladı.

KAZANILAN İKRAMİYELER SADECE HEPSİBURADA’DA KULLANILABİLECEK

Çekilişine dair birtakım şartlar belirlemiş olan Garanti BBVA, kampanyaya katılımı her yeni müşteri için 2 çekiliş hakkı ile sınırlandırdı. Çekilişten kazanılacak olan kuponların 30 Eylül 2023 tarihine kadar Hepsiburada aracılığıyla kullanabileceğini vurgulayan Garanti BBVA, kuponun altın, ziynet ve dijital ürünler haricinde tüm kategorilerde geçerli olacağını belirtti. Öte yandan Garanti BBVA, çekiliş sonuçlarını açıklayacağı gazeteyi de kamuoyuna bildirdi.

Çekiliş sonuçları 29 Aralık 2022 tarihinde Türkiye Gazetesi’nde yayınlanacak olduğunu açıklayan Garanti BBVA, aynı zamanda hem asil hem de yedek talihlilere posta yoluyla bilgi vereceğini de duyurdu. Öte yandan Garanti BBVA, 13 Ocak 2023 tarihine kadar asil; 28 Ocak 2023 tarihine kadar ise yedek talihlerin başvuru yapmasını şart koştu.

Etiketler: garanti bbva, kampanya