Garanti BBVA harekete geçti! İlk kez banka müşterisi olacak olanlar için kesenin ağzını açtı! 5.000 TL hemen hesabınıza geçebilir

Kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Garanti BBVA, yeni banka müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Garanti BBVA, 5.000 TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını duyurdu.

Garanti BBVA harekete geçti! İlk kez banka müşterisi olacak olanlar için kesenin ağzını açtı! 5.000 TL hemen hesabınıza geçebilir

Yeni banka müşterisi kazanmak için bankaların sık sık tekrarladığı kampanyaları olan ‘hoş geldin kampanyaları’ özellikle 2022 yılının popüler bankacılık sektörü kampanyaları arasında yer aldı. Bu kampanyalar kapsamında pek çok banka müşterilerine birbirinden avantajlı hizmetler sunarken; Garanti BBVA da son kampanyası ile birlikte o bankaların arasına adını yazdırdı.

Müşterileri için pek çok sektörel iş birliği gerçekleştirerek, avantajlı kampanyalar düzenleyen Garanti BBVA, şimdi de yeni banka müşterisi olacaklar için harekete geçti. İlk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşları nakit desteği ile buluşturmaya hazırlanan Garanti BBVA, 5.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarının kampanyası kapsamında karşılanabileceğini bildirdi. Öte yandan Garanti BBVA, kampanyasına ilişkin detaylı bir şekilde bilgi de verdi.

GARANTİ BBVA’DAN YENİ MÜŞTERİLERİNE 5.000 TL NAKİT

Garanti BBVA harekete geçti! İlk kez banka müşterisi olacak olanlar için kesenin ağzını açtı! 5.000 TL hemen hesabınıza geçebilir - Resim : 1

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterisi olacak olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri adımlarını tamamladıktan sonra, bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan yeni banka müşterilerinin yararlanabileceği bir kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, kampanyası kapsamında 5.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans kullandıracağını açıkladı.

Kampanyası kapsamında 1 Aralık 2022 tarihinden 31 Aralık 2022 tarihine kadar banka müşterisi olacak olan vatandaşları yararlandıracağını ilan eden Garanti BBVA, taksitli nakit avans kampanyası kapsamında sunacağı vade oranını da duyurdu. Garanti BBVA’dan gelen açıklama göre, bu kampanya kapsamında kullanılan taksitli nakit avanslar için maksimum 6 ay vade sağlanacak.

GARANTİ BBVA’NIN KAMPANYASI SADECE 14 GÜN İÇİN GEÇERLİ

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Garanti BBVA, yeni banka müşterisi olduktan sonraki 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan yeni banka müşterilerinin bu kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi. Diğer banka müşterilerinin kampanyaya dahil olamayacağını belirten Garanti BBVA, taksitli nakit avansın tanımlanmasına ve kullanılmasına ilişkin de bilgi verdi.  müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamında kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra taksitli nakit avansın tanımlanacağını bildiren Garanti BBVA, 31 Ocak 2023 tarihine kadar kredi kartının şifresi belirlenmiş ve kullanıma açılmış olmak kaydıyla yeni banka müşterilerinin sıfır faiz ile 5.000 TL nakit desteğinden yararlanabileceğini vurguladı.

Etiketler: garanti bbva, kampanya