Garanti BBVA duyurdu: 250 TL'lik market harcamanıza, 200 TL hediye!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, yeni dönemde çok çeşitli faktörlerden ötürü artan market fiyatları için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyası kapsamında 200 TL’ye kadar hediye bonus kazandırırken ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA duyurdu: 250 TL'lik market harcamanıza, 200 TL hediye!

Artan market ürünleri fiyatlarına karşın mevcut müşterisinin yanında yer alan Garanti BBVA, ağustos ayında yapılacak olan market harcamaları karşılığında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri hız kazanan ekonomi piyasaları sebebi ile giderek pahalılaşan market ürünlerine karşı da tüketicinin yanında olduğunu belirtti. Banka, bu kapsamda yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan yeni market alışverişi kampanyasına göre ilgili Bonus kart ürünleri aracılığı ile yapılan her 250 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 20 TL, toplamda ise 100 TL tutarında para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili harcamaların Garanti Pay aracılığı ile yapılması durumunda ise her ikinci 250 TL’lik harcamaya ekstra 20 TL, toplamda ise 200 TL tutarında para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Garanti BBVA duyurdu: 250 TL'lik market harcamanıza, 200 TL hediye! - Resim : 1

Garanti BBVA, yeni alışveriş kampanyasının yalnızca mevcut müşterilerini kapsadığını bildirdi. Banka, bir müşterinin yalnızca bir kere kampanyaya katılım sağlayabileceğini belirterek, kampanya için son başvuru tarihinin 21 Ağustos olduğunu açıkladı.

GARANTİ BBVA MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan yeni market alışverişi kampanyasına katılarak toplamda 200 TL’ye varan hediye para kazanmak isteyen mevcut müşteriler için kampanya katılım detayları paylaşıldı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan detaylara göre kampanyaya hem mobil uygulama hem de bankanın SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlanabileceği bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA, yeni market alışverişi kampanyasına mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlamak isteyenlerin Bonus Flaş’ta yer alan “kampanyalar” kısmından, alışveriş kampanyasına onay vermeleri gerektiğini bildirdi. Banka, söz konusu kampanyaya SMS kanalı aracılığı ile katılmak isteyen mevcut müşterilerin ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile GIDA yazarak 3340’a kısa mesaj göndermeleri gerektiğini belirtti.