Galatasaray’ın Merakla Beklenen Genç Yeteneği Hamza Akman Hazırlık Maçında Taraftarı Büyüledi!

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı ve sarı kırmızılı ekip hazırlık maçında Strum Graz ile karşı karşıya geldi. Galatasaray’da bazı oyuncular isteneni veremedi ancak Hamza Yiğit Akman performansıyla göz dolduran isimler arasında yer aldı.

Galatasaray’ın Merakla Beklenen Genç Yeteneği Hamza Akman Hazırlık Maçında Taraftarı Büyüledi!

Galatasaray hayal kırıklıkları ile geride bıraktığı sezonun ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı. Avusturya kampında çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı ekip, hazırlık maçında Strum Graz ile karşı karşıya geldi. Galatasaray hazırlık karşılaşmasında Strum Graz’a mağlup olurken, takımda bazı isimler performansları ile ön plana çıktı. Bazı oyuncular istenen performansı ortaya koyamayarak sınıfta kalırken, performansı ile göz dolduranlar arasında Galatasaray taraftarının izlemek için sabırsızlıkla beklediği Hamza Yiğit Akman da yer aldı.

Emre Akbaba’nın Şık Asisti

Galatasaray, Strum Graz ile oynadığı hazırlık maçında 7. dakikada Emre Akbaba’nın asistini gole çeviren Oğulcan Çağlayan’ın golü ile öne geçti. Emre Akbaba’nın topuk asisti beğeni toplarken, Strum Graz 54. dakikada beraberliği yakaladı. Ardından 57. dakikada öne geçiren golü kaydeden Strum Graz, maçı da 2-1’lik skorla galip tamamladı. Galatasaray taraftarının heyecanla izlemeyi beklediği yeni transferler sahada performanslarını ortaya koyarken, maçın en dikkat çeken isimlerinden biri de Hamza Yiğit Akman oldu.

Hamza Akman Alkışı Topladı!

Galatasaray’ın Merakla Beklenen Genç Yeteneği Hamza Akman Hazırlık Maçında Taraftarı Büyüledi! - Resim : 1

Galatasaray’ın yakın dönem efsane isimlerinden biri olan Ayhan Akman’ın büyük oğlu Hamza Yiğit Akman hazırlık maçında 70. dakikada oyuna girdi ancak genç oyuncu sahada kaldığı 20 dakikalık sürede taraftardan alkış almayı başardı. Akman’ın sürekli topla buluşarak dikine oyun kurma isteği, topu sürekli rakip ceza sahasına taşıma çabası, dikine pasları, driblingleri ve çalımları, sarı kırmızılı taraftarlardan tam not aldı. Bileklerine hakim bir görüntü ortaya koyan ve topla her buluşmasında taraftarı heyecanlandıran Hamza Yiğit Akman için beklenti çıtası da yükseldi.

Okan Buruk’un Açıklamaları

Strum Graz ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yaptığı açıklamada Hamza’nın oyun stiline vurgu yaptı ve “Bugün orta sahada Hamza Akman oyuna girdikten sonra bizi ümitlendirdi. Bazen de içimizden oyuncular çıkartacağız. İyi bir transfer olarak görüyoruz” sözlerini dile getirdi. Galatasaraylı taraftarlar Hamza’yı bir an önce resmi maçlarda görmek istiyor.

Etiketler: galatasaray, hamza akman

Çok Okunanlar