Galatasaray’da yeni sezonda düşünülmeyen Taylan Antalyalı’ya Süper Lig’den sürpriz teklif!

Galatasaray’daki ilk sezonunda taraftarları heyecanlandırmayı başaran ancak ilerleyen dönemlerde beklentileri karşılayamayan Taylan Antalyalı’ya Süper Lig’den talip çıktı. 27 yaşındaki ön libero oyuncusu Galatasaray’a veda edebilir.

Galatasaray’da yeni sezonda düşünülmeyen Taylan Antalyalı’ya Süper Lig’den sürpriz teklif!

Galatasaray’ın hayal kırıklıkları ile dolu şekilde geride bıraktığı sezonda takımın en çok eleştirilen ve tartışılan isimlerinden biri olan Taylan Antalyalı’ya sürpriz bir transfer teklifi geldi. Galatasaray’a geldiği ilk sezonda taraftarın beğenisini toplayan ancak birçok kişinin kendisini geliştirmesi gerektiğini düşündüğü Taylan Antalyalı, ilerleyen sezonlarda bir türlü istenileni verememişti. 27 yaşındaki ön libero oyuncusu, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldığı için önümüzdeki sezonda ilk 11’de düşünülmüyordu. Galatasaray’a, Taylan Antalyalı transferi için sürpriz bir teklif geldi.

TAYLAN’A SÜRPRİZ TEKLİF

Galatasaray’ın yeni sezonda ilk 11’de düşünmediği Taylan Antalyalı’nın alternatif kadroda da yer bulamayacağı ve bu nedenle de kendi pozisyonunda 3. tercihe düşeceği söylentileri gündeme geliyordu. Okan Buruk’un ilk 11’de düşünmediği Taylan Antalyalı’ya sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi. Fanatik’in haberine göre Teknik Direktör Okan Buruk’un planları arasında bulunmayan Taylan için Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş devreye girmek istiyor. Taylan Antalyalı’nın da transfere sıcak bakması halinde bu transfer gerçekleşebilir ve Taylan, 3 yıllık Galatasaray macerasının ardından Giresunspor’a gidebilir.

TARAFTARIN EN ÇOK ELEŞTİRDİĞİ İSİM

Galatasaray’da yeni sezonda düşünülmeyen Taylan Antalyalı’ya Süper Lig’den sürpriz teklif! - Resim : 1

Taylan Antalyalı, Fatih Terim ile geçirdiği ilk sezon olan 2019-2020 sezonunda, kadrodaki alternatif eksikliğinden dolayı zorunlu olarak 6 numara pozisyonunda oynamıştı ve bu bölgede başarı sağlamıştı. Ancak sonraki 2 sezonda Taylan çıkışını sürdüremedi ve yaptığı bireysel hatalarla da taraftarın hedef tahtasına kaldı. Yoğun şekilde eleştirilere maruz kalan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, önümüzdeki sezonda Giresunspor forması giyebilir.

TAYLAN ANTALYALI’NIN KARİYERİ

Taylan Antalyalı, altyapı kariyerine 2006 yılında Muğlaspor’da başladı ve ardından Bucaspor altyapısında devam etti. Profesyonel kariyerine de Bucaspor ile adım atan Antalyalı, ardından Gençlerbirliği forması giydi ve Kayseri Erciyesspor ile Hacettepe’de kiralık olarak oynadı. 2017 yılında BB Erzurumspor’a transfer olan Antalyalı, burada 64 maçta 10 gol atarak dikkatleri çekti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu 2019 yılında Galatasaray’a geldi ve burada 79 maçta 2 gol attı.