Galatasaray'da yeni forvet 'Erison' olacak! Brezilyalı genç forvete Fenerbahçe'de talip oldu!

Galatasaray'ın talip olduğu Brezilyalı genç solak Erison'a teklif gidecek. Yeni forvetin Erison olacağı Gomis ve Diagne'nin takımdan ayrılacağı kesinleşti. Fenerbahçe'nin de talip olduğu ve gündemine aldığı genç forveti hangi takım transfer edecek.

Galatasaray'da yeni forvet 'Erison' olacak! Brezilyalı genç forvete Fenerbahçe'de talip oldu!

Galatasaray'ın talip olduğu Brezilyalı genç solak Erison'a teklif gidecek. Yeni forvetin Erison olacağı Gomis ve Diagne'nin takımdan ayrılacağı kesinleşti. Fenerbahçe'nin de talip olduğu ve gündemine aldığı genç forveti hangi takım transfer edecek. İlerleyen zamanlarda transfer gündemine yansıyacak teklifler ile birlikte 23 yaşındaki solak Brezilyalıyı önümüzdeki sezon oynayacağı takımı öğreneceğiz. 

Sarı kırmızılılar, daha önce Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen 23 yaşındaki solak forvet Erison'u gözüne kestirdi. Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne'den istenilen performansı alamayan yıldız forvetlerin eski dönemlerinde yansıttıkları performansın çok uzağında olmaları sebebiyle takımda yabancı kontenjanında yer açmak istiyor. Süper Lig'de rekor kıran yıldız forvetlerin takımdan ayrılması gündemde, gelen teklifler üzerine Galatasaray'ın menfaatine göre hareket edilecek. 

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Brezilya'dan oldu. Ülkesi Botafogo takımında forma giyen 23 yaşındaki Erison, Sarı kırmızılıların radarına girdi. Menajerler tarafından önerilen ve Galatasaray cephesinden de tam not alan Brezilyalı, daha önce Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmiş, ancak son anda bu operasyondan vazgeçilmişti. 

Fenerbahçe'nin kendisine önerildiği dönemde takımına kazandırmadığı genç forvet kış transfer döneminde 200 bin Euro bonservis ücretiyle mevcut takımı Botafogo'ya transfer olmuştu. Yeni takımıyla birlikte yıldızı parlayan solak forvet kısa sürede 13 gol 3 asist performans sergiledi. Şimdilik açıklanan bonservis bedelinin 5 milyon euro olduğu açıklandı. 

Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk'un sistemine uygun olduğu belirtilen futbolcu için maliyeti düşürme çalışmaları devam ediyor. Genellikle Başakşehir'de gördüğümüz gibi 4-4-2 sistemini oynatan Okan Buruk, mevcut santrafor oyuncularının ilerleyen günlerde kaderini belirleyecek kararı yönetime bildirecek. Mevcut forvetler Mbaye Diagne, Bafetimbi Gomis ve Mostafa Mohammed ile yolların ayrılması gelen tekliflerin sarı kırmızılı kulübün menfaatlerine uygun davranılacağı kararların alınması söylenildi.