Galatasaray'da Marcao adım adım Sevilla'ya doğru..

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Bugün akşam saatlerinde Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı ile anlaştığını açıklayan Galatasaray'da stoper hattında bir ayrılık yaşanacak. Galatasaray'da Marcao adım adım Sevilla'ya doğru..

Galatasaray'da Marcao adım adım Sevilla'ya doğru..

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Bugün akşam saatlerinde Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı ile anlaştığını açıklayan Galatasaray'da stoper hattında bir ayrılık yaşanacak. Özellikle Fatih Terim'in takımdan ayrılığı sonrasında birçok yabancı futbolcu takımdan ayrılmak isterken bu futbolcular arasında ise Marcao'da yer aldı.

Galatasaray'ın yıldız stoper oyuncusu Marcao ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılmak istediği söylenilen Marcao'ya gelen teklifler değerlendirmeye alınırken transferde son saatlerde son dakika gelişmeleri var. Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile birlikte Marcao transferinde sıcak gelişmeleri açıkladı.

Nevzat Dindar, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Marcao Zenit’ten yapılan teklifi reddetti.. Brezilyalı stoper “Kariyerim için Sevilla’ya gitmek istiyorum” dedi.. Sevilla 10 milyon euroluk teklifine 2 milyon euro daha zam yaparak 12 milyon euroya çıktı."

Sevilla'nın ilgisi sürüyor..

Galatasaray'da Marcao'ya son 3 aydır gelen teklifler değerlendirmeye alınırken Sevilla'nın ısrarı ise transferde etkili olacağa benziyor. Son gelen gelişmelere göre ise Sevilla teklifinde 2 milyon euro artışa giderek son teklifini 12 milyon euro olarak belirtti. Marcao'da Sevilla'ya transfer olmak isterken Galatasaray'dan bu transferde kolaylık istedi.

Takımına giderken para kazandırmak isteyen Marcao'nun transferde ki tavrı ise etkili olacak. Sevilla'nın Marcao için 12 milyon euro + bonuslu teklifi Galatasaray yönetimine gelirken transferin ilerleyen günlerde açıklanarak tamamlanması bekleniyor.

Etiketler: marcao, galatasaray, sevilla