Galatasaray Yeni Sezona Hazırlanıyor!Altyapı Çalışmalarında 23 Yaşındaki Futbolcu Listede İlk Sırada

Galatasaray kadro tamamlamasında yeni sezon çalışmalarında sona yaklaşıyor. Kadroda en çok görülmek istenen isim ise Mert Müldür oldu. Transfer çalışmalarında son durum ne oldu?

Galatasaray Yeni Sezona Hazırlanıyor!Altyapı Çalışmalarında 23 Yaşındaki Futbolcu Listede İlk Sırada

Galatasaray başarılı bir sezonun ardından yeni yapılanma çalışmalarını sürdürüyor. Farklı takımlardan oyuncular transfer aşamasında epey zorluyor. Takıma transfer edilmeye çalışılan isimleri liste başında yerini alan Mert Müldür için pazarlık süreci devam ediyor.

23 Yaşındaki Oyuncu Galatasaray Yolunda!

Galatasaray'da sağ bek oyuncusu olarak takıma katılmak istenen Mert Müldür Galatasaray'da kariyerine devam edecek. Sassuolo futbol takımındaki kariyeri 2024 yılında son buluyor. Sözleşmenin yenilenmesi gerekecek. 23 yaşında olan oyuncu Galatasaray tarafından sözleşme sona erdiği anda ekibe alınacak. Mert Müldür'ün de Galatasaray'da bulunma taraftarı olduğu söyleniyor.

Sassuolo ile Olan Sözleşme Sona Eriyor!

Galatasaray Yeni Sezona Hazırlanıyor!Altyapı Çalışmalarında 23 Yaşındaki Futbolcu Listede İlk Sırada - Resim : 1

İtalyan futbol takımı aynı rakamlarla taviz vermeden anlaşmayı planlarken Mert Müldür'ün gözü Galatasarayda. 23 yaşında olan milli futbol oyuncusu geçtiğimiz sezon performansı ile göz doldurdu. Futbol ligindeki en üst seviyeyi ifade eden Seri A da 33 farklı maç performansı sergiledi.

Yeni Sezonun İlk Kadrosu Oluşuyor!

Galatasaray yeni sezonuna yavaş yavaş hazırlanıyor. Çalışmalarındaki ilk isimler oluşmaya başladı. Yeni oyunculara teklifler sunulmaya devam ederken kadronun ilkleri gün yüzüne çıktı. Takımın başında Okan Buruk yer alacak. İlk resmi transfer Konyaspor'dan yapıldı. Abdülkerim Bardakçı ilkler arasında yerini aldı.

Mert Müldür Kimdir?

Mert Müldür 1999 yılında Avusturya'da doğdu. 23 yaşında olan milli futbolcu sağ bek pozisyonunda görev alıyor. Profesyonel yaşantısına ilk defa 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. 29 Mayıs 2018 tarihinde 3 yıllık anlaşma ile Rapid Wiende kariyerine devam etti. Tarihler 2019'u gösterirken Serie A kulüpleri içinde yer alan Sassuolo Calcio ile kariyerini bir üst basamağı taşıdı. Kulüp ile olan anlaşması 2024 yılında son bulacak. Mert Müldür ilk milli takım kariyerini 11 Ekim 2018 tarihinde Bosna Hersek'te oynanan maçta gösterdi.

Etiketler: futbol, galatasaray