Galatasaray Ramos'un ardından bir bomba daha : Aslan tarihe geçecek transfere hazırlanıyor.. 105 milyon euroluk golcü geliyor..

Galatasaray, transfer sezonunda oldukça etkileyici hamleler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech gibi önemli isimleri transfer ederek dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, ünlü futbolcu Ramos ile de imza aşamasına geldi. Şimdi ise gözlerini 105 milyon euroluk bir süper yıldıza çevirdi. işte detaylar...

Galatasaray Ramos'un ardından bir bomba daha : Aslan tarihe geçecek transfere hazırlanıyor.. 105 milyon euroluk golcü geliyor..

Dün akşam, Şampiyonlar Ligi play-off turunda kendi sahasında Norveç ekibi Molde'yi ağırlayan Galatasaray, mücadeleyi 2-1'lik skorla galip tamamlayarak 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Devler Ligi'nde grup aşamasına yükselme başarısını elde etti. Bu zaferle birlikte Galatasaray, Avrupa'nın en prestijli futbol organizasyonunda tarihi zaferlere imza atma hedefi doğrultusunda adım atmış oldu. İspanyol stoper Sergio Ramos ile yapılan görüşmeler imza aşamasına geldi, aynı zamanda kulüp yönetimi 105 milyon euroluk bir süper yıldız transferine odaklandı. 

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Devler Ligi play-off turu ilk maçında 2-3 mağlup ettiği Norveç ekibi Molde'yi dün akşam 2-1 ile geçerek Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kaldı. Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fransız dünya yıldızına kancayı taktı.

 

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana kadrosunu Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech takviyeleri ile güçlendiren son olarak PSG formasını terleten İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos ile ise imza aşamasına gelen Galatasaray, bu kez gözünü İtalya'ya dikti.

TARİHE GEÇECEK TRANSFER HAMLESİ

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına imza atan Galatasaray, bu sezon Avrupa'da tarihi zaferlere imza atmayı amaçlıyor. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan bu hedef doğrultusunda Juventus'un yıldız ismi Pogba'ya kancayı taktı.

 

 

Galatasaray'ın, Fransız dünya yıldızı Paul Pogba'nın transferi için harekete geçtiği öne sürülürken sarı-kırmızılı ekibin Fransız yıldızın İtalya'daki mutsuzluğunu fırsat bilerek bu transferi bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin İtalyan devi ile bonservis pazarlıklarına başladığı ve belli bir noktaya kadar geldiği belirtildi. Özellikle takımdan ayrılacak isimlerin ardından elde edilecek gelirin bu transfer için harcanacağı öne sürüldü.

Pogba'nın son dönemde yaşadığı sakatlıklar yönetimi endişelendirse de sarı-kırmızılı ekibin bu transfer için ısrarcı olduğu kaydedildi.

 

Aslan'ın Pogba transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona varması ve yıldız orta saha oyuncusunu görkemli bir imza töreni ile kadrosuna katması bekleniyor.

Geçen sezon 10 maçta görev alan yıldız isim takımına 1 asistlik katkı sundu. 2022 yılında bedelsiz olarak Juventus'a transfer olan Pogba, İtalyan ekibinin forması altında 184 maçta görev alırken 34 gol 41 asiste imza attı.

Fransız dünya yıldızı için 105 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti.

Galatasaray Ramos'un ardından bir bomba daha : Aslan tarihe geçecek transfere hazırlanıyor.. 105 milyon euroluk golcü geliyor.. - Resim : 3