Galatasaray - Kopenhag maçı biletleri satışta! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan başlıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk maçında 20 Eylül 2023 Çarşamba günü sahasında Danimarka’nın Kopenhag takımını ağırlayacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bu önemli maç için biletlerini almaya başladı. Peki, Galatasaray - Kopenhag maçı bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray - Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Galatasaray - Kopenhag maçı biletleri satışta! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan başlıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında ise evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı konuk edecek. Bu maç, Galatasaray için gruptan çıkma şansını belirleyecek önemli bir karşılaşma olacak. Peki, Galatasaray - Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray - Kopenhag maçı bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray - Kopenhag maçının muhtemel 11’leri nasıl olacak? İşte bu soruların cevapları ve daha fazlası haberimizde…

Galatasaray - Kopenhag maçı bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray - Kopenhag maçı için bilet satışları, 13 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da başladı. Biletler, passo.com.tr ve Passolig mobil uygulamasından satın alınabiliyor. Bilet fiyatları ise şöyle:

  • Kale arkası: 150 TL
  • Yeni açık: 200 TL
  • Eski açık: 250 TL
  • Kapalı alt: 400 TL
  • Kapalı üst: 500 TL
  • VIP: 1000 TL

Biletlerin satış süresi ve stok durumu, Galatasaray Kulübü’nün takdirine bağlı olarak değişebiliyor.

Galatasaray - Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray - Kopenhag maçı, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 19.45’te başlayacak. Mücadele, EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Kopenhag maçı öncesi son durum

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti. Sarı-kırmızılı ekip, grubun ilk maçında evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Galatasaray, bu maçtan galibiyetle ayrılarak gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda, Tottenham Hotspur’dan transfer edilen Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez de yer aldı. Leo Dubois, Fredrik Midtsjö ve Halil Dervişoğlu ise kadroya giremedi.

Kopenhag ise Avrupa kupalarında Türk takımlarına karşı etkili bir performans sergiledi. Danimarka ekibi, bugüne kadar karşılaştığı 4 Türk takımını da elemeyi başardı. Kopenhag’ın en son Türk rakibi Trabzonspor oldu. Danimarka temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda bordo-mavili ekibi eleyerek gruplara kalmıştı.

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki maçın hakemi ise İsveçli Andreas Ekberg oldu. Ekberg’in yardımcılıklarını Mehmet Culum ve Stefan Hallberg yapacak. Dördüncü hakem ise Glenn Nyberg olacak.

Galatasaray - Kopenhag maçının muhtemel 11’leri ise şöyle:

Galatasaray: Muslera, Angelino, Sanchez, Nelsson, Boey, Torreira, Oliveira, Ziyech, Zaha, Mertens, Icardi

Kopenhag: Johnsson, Varela, Bjelland, Nelsson, Bengtsson, Zeca, Stage, Fischer, Daramy, Wind, N’Doye